Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2019

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
13. 12. 2019 / 01:05:52 (před 4 roky)
off

Dneska seriál opět opravdu jednoduchý, otázka vteřiny. Film mě vyděsil, ale po 5 minutách, kdy mi naskakovalo pouze "brainssssss" jsem se rozhodla na to jít jinak a docvaklo to hned :D

Vxxx
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
13. 12. 2019 / 01:17:31 (před 4 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Dneska seriál opět opravdu jednoduchý, otázka vteřiny. Film mě vyděsil, ale po 5 minutách, kdy mi naskakovalo pouze "brainssssss" jsem se rozhodla na to jít jinak a docvaklo to hned :D

Já tam teda pořád vidím zatím jenom CML.. Centrální mozek lidstva :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
13. 12. 2019 / 01:17:57 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Dáš, je to jeden z naj filmov 90tych rokov a určite si ho aj videla, teda ak si nežila niekde v jaskyni :D

A když neznám ikonické hlášky :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 12. 2019 / 01:29:15 (před 4 roky)
off

Čtu o ikonických hláškách a bezmyšlenkovitě běžím napsat Posledního Skauta a nic.. takže štěstí, že filmy nehádám, jinak bych byl v koncích.. :D

Romix
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
13. 12. 2019 / 01:35:04 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

tak ti zostava len pocitat dokym ti to nebude davat zmysel :D

The Order 1908
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
13. 12. 2019 / 02:10:48 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak ti niet pomoci:D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nyx
13. 12. 2019 / 02:13:13 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Čtu o ikonických hláškách a bezmyšlenkovitě běžím napsat Posledního Skauta a nic.. takže štěstí, že filmy nehádám, jinak bych byl v koncích.. :D

To by ma zaujimalo, ako si k tomu dospel :D Najväčšia sranda je, že si sa v niečom trafil, ale nepoviem v čom :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nyx
13. 12. 2019 / 02:14:15 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

tak ti zostava len pocitat dokym ti to nebude davat zmysel :D

Nice ;)

Romix
13. 12. 2019 / 02:39:42 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

To by ma zaujimalo, ako si k tomu dospel :D Najväčšia sranda je, že si sa v niečom trafil, ale nepoviem v čom :D

Kultovní film z devadesátek, ikonické hlášky.. a vůbec jsem nekoukal na ten obrázek, jen jsem podle vašeho popisu běžel napsat svůj nejoblíbenější film, který zároveň pasoval k vašemu popisu tady :D

Romix
Romix
13. 12. 2019 / 02:43:38 (před 4 roky)
off

Jaaaaj, už mi docvaklo a Poslední Skaut tedy není vůbec marná nápověda :D

Romix