Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska seriál opět opravdu jednoduchý, otázka vteřiny. Film mě vyděsil, ale po 5 minutách, kdy mi naskakovalo pouze "brainssssss" jsem se rozhodla na to jít jinak a docvaklo to hned :D
Vxxx napsal(a):
Dneska seriál opět opravdu jednoduchý, otázka vteřiny. Film mě vyděsil, ale po 5 minutách, kdy mi naskakovalo pouze "brainssssss" jsem se rozhodla na to jít jinak a docvaklo to hned :D
Já tam teda pořád vidím zatím jenom CML.. Centrální mozek lidstva :D.
phoboska napsal(a):
Dáš, je to jeden z naj filmov 90tych rokov a určite si ho aj videla, teda ak si nežila niekde v jaskyni :D
A když neznám ikonické hlášky :D?
Čtu o ikonických hláškách a bezmyšlenkovitě běžím napsat Posledního Skauta a nic.. takže štěstí, že filmy nehádám, jinak bych byl v koncích.. :D
andromache napsal(a):
tak ti zostava len pocitat dokym ti to nebude davat zmysel :D
andromache napsal(a):
Tak ti niet pomoci:D
Romix napsal(a):
Čtu o ikonických hláškách a bezmyšlenkovitě běžím napsat Posledního Skauta a nic.. takže štěstí, že filmy nehádám, jinak bych byl v koncích.. :D
To by ma zaujimalo, ako si k tomu dospel :D Najväčšia sranda je, že si sa v niečom trafil, ale nepoviem v čom :D
yuriy napsal(a):
tak ti zostava len pocitat dokym ti to nebude davat zmysel :D
Nice ;)
phoboska napsal(a):
To by ma zaujimalo, ako si k tomu dospel :D Najväčšia sranda je, že si sa v niečom trafil, ale nepoviem v čom :D
Kultovní film z devadesátek, ikonické hlášky.. a vůbec jsem nekoukal na ten obrázek, jen jsem podle vašeho popisu běžel napsat svůj nejoblíbenější film, který zároveň pasoval k vašemu popisu tady :D
Jaaaaj, už mi docvaklo a Poslední Skaut tedy není vůbec marná nápověda :D