Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohl by mi někdo prosím dát nápovědy ke všem dosavadním okénkům?
Seriál je pěkně vymyšlený, film mi dal více zabrat, ale nakonec se povedlo, sice jsem o něm slyšel, ale nikdy jsem ho neviděl...
Ahojte, našiel by sa niekto čo poradí 11. Okienko ?
Ďakujem za pomoc, už to mám :)
Fruiko napsal(a):
Je téměř ikonická láhev. Se musí občas pít i něco jiného než alkohol.
Blbé když tento nápoj ze zásady pouze vyrábíš a nekupuješ, Fruiko! :D Víš kolik už jsem kvůli tomu zkoušela synonym víčka, uzávěru a špuntu?? Protože je červené, jak úhledně značí vykřičník, neasi. :D
Dnes obě super, film hned, ale na seriál jsem si vyplácla zbytečně jeden pokus, zkoušela jsem jiné sloveso.
Jo jo, únava se projevuje. Tak jednoduché slovo a já ho psala blbě. Asi jako Bear/Beer aneb není pivo jako medvěd... :)
Prosím nakopnutí pro 11 a 13 okénko :)
Romix napsal(a):
Jaaaaj, už mi docvaklo a Poslední Skaut tedy není vůbec marná nápověda :D
Díky, tohle mi pomohlo!
Tak dneska to bylo jednoduché, většinou si nad okénky lámu hlavu řadu hodin, ale dneska to docvaklo hned při pohledu na obrázek.
Chtěla bych ale poprosit o nápovědu k okénkám z 1.12. a 8.12., přemýšlím nad nimi celé dny, ale furt nic. Za nápovědu do zprávy bych proto byla moc vděčná, děkuju. :-) Na oplátku můžu poradit jiný den, kdyby bylo potřeba. :-)
Edit: Vyřešeno, moc děkuji. :-)