Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnešní hádanka super, se včerejší jsem se trápil celý den bez výsledku a dneska na to kouku a najednou mě to trkne, hlavně že byla tak lehká achjo :D.
Sparkles 001 napsal(a):
Zdravím, můžu poprosit o nápovědu k dnešnímu filmu? v tom období, jsem ještě ani nebyla na světě, podle mě ten film asi neznám :D děkuji
Tak já ti napovím - na světě už jsi byla i ty ;))
Ahoj, můžu poprosit o nápovědy k okýnkům 1,3, 7 a 9? Zbytek jsem nějak vykoumala :D
Hmm, dnes u té dnešní hádanky asi moc přemýšlím. Mohl by mi někdo poradit, prosím.
Edit: Děkuji za nakopnutí. Já jsem něco tak jednoduchého nečekala, a proto jsem v tom obrázku hledala úplně něco jiného.
Sice mi to dneska trvalo asi tak do dvou minut, ale stejně jsem si po tom, co mi to došlo, řekla, že jsem blbá. Když už mě konečně napadlo přepnout do správného jazyka a měla jsem ty správný slova, tak jsem je měla prohozený. Přitom je to tak známý.
Tak dnešní film mám ale nad seriálem musím ještě popřemýšlet
Dnešní film jsem nikdy neviděla, nicméně mi velmi dopomohly vaše příspěvky tady. Hezký pátek všem :)
Andvejka17 napsal(a):
Dnešní film jsem nikdy neviděla, nicméně mi velmi dopomohly vaše příspěvky tady. Hezký pátek všem :)
Tak to musíš hneď napravit, lebo je to heden z naj filmov 90tych rokov ;)