Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Stejně je to sranda, jak něco mám hned a jiní si s tím lámou hlavu. A někdy opačně, jako dneska, nemám ani tucha sakryš:-) Ani po přečtení fóra. A to ani u filmu a ty mi obecně jdou lépe. Tak snad s odstupem mě to trkne.
Edit: tak seriál samozřejmě mám, stydím se, vlastně je to lehké.
Edit2: samozřejmě už mi docvaknul i film, lehké, dneska jsme se tedy vyznamenala:-( Stačilo si kousek říct nahlas a už jsem věděla.
Mám to. Ale tohle mi vážně dalo zabrat. A přitom je to tak jednoduché.
Abyste neřekli, tak ty skoro správný po půlnoci vynuluju.
Fruiko napsal(a):
Abyste neřekli, tak ty skoro správný po půlnoci vynuluju.
Mých Star Treků se to asi netýká, co:-D
Film mám asi na šestý pokus, nad serialem tápu, to co na to přesně sedí, to nebylo :)
No musím říct že dneska obě hádanky nebyli z ranku těch nejjednodušších, ale jsem na sebe pyšný že jsem je zvládl bez nápovědy, seriál hned po půlnoci a film teď.
PS: taky vás u filmu jako první napadl Mach a Šebestová a utržené sluchátko?
habatom napsal(a):
No musím říct že dneska obě hádanky nebyli z ranku těch nejjednodušších, ale jsem na sebe pyšný že jsem je zvládl bez nápovědy, seriál hned po půlnoci a film teď.
PS: taky vás u filmu jako první napadl Mach a Šebestová a utržené sluchátko?
Mě napadl film Ucho, ale to mi bylo jasné, že nebude, tam není žádné R:-D
S filmom som dnes úplne mimo. Už som vymyslela pár zaujímavých japonsky znejúcich slov a zasekla a vôbec neviem, čo s tým ďalej. Mohol by mi prosím niekto poradiť?
Ahoj, poradil by mi prosím někdo včerejší (16.12.) seriálovou hádanku? Už mi došly nápady s kopcema :D. Na oplátku můžu napovědět u ostatních seriálových. Děkuju.
EDIT: mám to, děkuju.