Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k seriálům 12 a 14, na to už asi nepřijdu. I když ta 14 mě hodně štve, pìsmenkové mi většinou jdou.
Na oplátku můžu poradit k ostatním seriálům, filmy nehádám. Děkuju.
EDIT: Tak už mám a jdu mlátit hlavou o zeď. Ta 14 mě myslím i napadla,jen jsem to tam nenapsala.
Jsem bezradná, film mi docvakl (super vymyšleno), ale seriál netuším. Můžu poprosit o nápovědu?
Edit: Děkuji, už mám :)
tak seriál na dvakrát a film úplnou náhodou :D krásné .)
Mohla bych poprosit o napovedu k dnesnimu serialu? V hlave mam jeden zasekly a nemuzu se ho zbavit a uvazovat jinak.
Edit: tak už to mám, díky
Poprosim o nakopnutie k vcerajsiemu serialu a filmu a aj k dnesnemu filmu.vdaka
Jezis ja jsem blbena. Cumim na to od peti od rana, hledam spasu v diskuzi, plytvam pokus za pokusem, a pak si to teprv uvedomim, kdyz si tu mumlam varianty. Sice serial vubec neznam, ale vymysleny je to krasne.
Dneska to bylo fakt výživné, seriál se mi povedlo uhádnout už ráno, ale film... to bylo něco. Ale, ten pocit když mi to konečně po celém dni do cvaklo :D
Ahojte, tak dnes letos poprvé vůbec netuším, která bije. Prosím, nakupnula by mě nějaká dobrá duše? Ať popisuju jak blbec co vidím prostě fakt nevím. :D
Edit: díky za pomoc, stačila drobnost a bylo hotovo. Teď si můžu akorát nadávat do blbců :D fakt je to jednoduché popiš co vidíš jen si musíte dát pozor jak to zadáte ;)
Zdravím všechny, dnešek mi dává zabrat jak film tak seriál,prosím jen o směr kam se ubírat - malou nápovědu, ráda si na to přijdu, jen už nevím jak to vyluštit.
Edit: hotovo, díky moc.
Dnešní filmová mě osvitila u večeře, jsem tak ráda, že jsem to dala! Seriál jsem dala už ráno, nejdřív taky jen "holou" verzi. Tak zase zítra!