Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2019

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
18. 12. 2019 / 00:09:31 (před 4 roky)
off

Jsem si ani za nic nemohl vzpomenout na to slovo. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
18. 12. 2019 / 00:13:35 (před 4 roky)
off

Najprv som sa toho zľakla, ale nakoniec pohoda :) Film úplná lahôdka.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 12. 2019 / 00:14:40
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 12. 2019 / 00:14:24 (před 4 roky)
off

Já vás tak nesnáším :P. Hlavně jak se tady místo nenápadných hintů (jako třeba včera) jenom vytahujete jak to bylo easy :P.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
18. 12. 2019 / 00:15:45 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Já vás tak nesnáším :P. Hlavně jak se tady místo nenápadných hintů (jako třeba včera) jenom vytahujete jak to bylo easy :P.

Stačí nájsť to správne slovo pre to, čo sa deje chúďatku S :)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 12. 2019 / 00:17:54 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Stačí nájsť to správne slovo pre to, čo sa deje chúďatku S :)

Proč musí mít angličtina tolik zajebaných synonym :(? Napadly mě dvě a ani jedno z toho to není :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
18. 12. 2019 / 00:18:08 (před 4 roky)
off

Tak to mám, ale dneska to byl boj :P

Peeweena
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 12. 2019 / 00:18:42 (před 4 roky)
off

Tak letos musím říct, že filmy jsou mnohem těžší, než seriály :D u těch jsem se zasekla jenom u dvou (peníze a lahev), ale dala jsem se po pár dnech i bez nápovědy. U filmu se nechytam asi u 4 hádanek :D Loni to bylo naopak. Každopádně díky za to, big up tvůrcům. Blížíme se zase do finále, tak jsem zvědavá na ty lahůdky :)

“Amy Pond, there’s something you’d better understand about me ‘cause it’s important, and one day your life may depend on it: I am definitely a mad man with a box!”
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
18. 12. 2019 / 00:21:17 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

tak lebo som sa zapozeral na Jokera a nestihol som tu spoilovat :D ale fakt je to EZ PZ, hlavne kde to pouzivam v praci s videom :D

The Order 1908
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 12. 2019 / 00:23:50
Nyx
18. 12. 2019 / 00:22:12 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Proč musí mít angličtina tolik zajebaných synonym :(? Napadly mě dvě a ani jedno z toho to není :(.

Čuduj sa svete, mne napadlo ako prvé to slovo, ktoré tam patrí, ale vravela som si, že prd, to nebude ono a hľadala som ďalej a nakoniec som sa vrátila k mojej prvej myšlienke a bolo to :D

RedRose
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
18. 12. 2019 / 00:22:14 (před 4 roky)
off

film byl za chvilku, ale na serialu jsem se zatim zaseknul ;-)

...kdo vysoko myslí, ten hluboko padá...