Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
Proč musí mít angličtina tolik zajebaných synonym :(? Napadly mě dvě a ani jedno z toho to není :(.
Je to to tretie :D
Prekvapivo, mám to. Už na druhý pokus.
Dík translator. :)
kat napsal(a):
Je to to tretie :D
Není.. A není to ani čtvrté ani páté slovo, které by se dalo brát jako zhasínání :(.
phoboska napsal(a):
Čuduj sa svete, mne napadlo ako prvé to slovo, ktoré tam patrí, ale vravela som si, že prd, to nebude ono a hľadala som ďalej a nakoniec som sa vrátila k mojej prvej myšlienke a bolo to :D
Tak to já jich vyčerpala víc a není to ani jedno :(
isiel som na to spravne, slovo som vsak dal do nespravneho casu a tak som sa spustil nasledne do slepej ulicky... uz vyriesene, dobru noc vsetkym
andromache napsal(a):
Není.. A není to ani čtvrté ani páté slovo, které by se dalo brát jako zhasínání :(.
Tak to já jich vyčerpala víc a není to ani jedno :(
Zhasínanie to nie je. Je to ako keď necháš farebné tričko dlho na slnku.
No jo, pre tých, čo niekedy strihali video to slovíčko hned vyskočí. :)
andromache napsal(a):
Zhasínanie? To by mi nikdy nenapadlo, ale zhasínanie to nie je. Ja som tam videla skôr podobnosti a rôznymi prechodmi ako sa robí v grafike, ale neboli to správne slová. Treba sa pozrieť na ro, čo to S robí. A nájsť správny výraz.
Fruiko napsal(a):
Abyste neřekli, tak ty skoro správný po půlnoci vynuluju.
Diky *thumbs up*
kat napsal(a):
Zhasínanie to nie je. Je to ako keď necháš farebné tričko dlho na slnku.
Ani tři varianty toho slova co znám to nejsou...
Aldyska napsal(a):
Zhasínanie? To by mi nikdy nenapadlo, ale zhasínanie to nie je. Ja som tam videla skôr podobnosti a rôznymi prechodmi ako sa robí v grafike, ale neboli to správne slová. Treba sa pozrieť na ro, čo to S robí. A nájsť správny výraz.
Diskriminace!! :D Já v životě neviděla ani grafický program, natož abych si ním pracovala (teda pokud to není malování, ale to je asi takový grafický program jako je DOS aktuální operační systém :D). A u mě teda S zhasíná :D. A to už jsem psala, že to není...