Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
To slovo jsem měl, ale to S jsem pořád cpal na špatné místo.. :D
kat napsal(a):
Zhasínanie to nie je. Je to ako keď necháš farebné tričko dlho na slnku.
Jenom to správný slovo a je to hotovo
:-)
Teda, dneska mi dal víc zabrat seriál než film. :D Najít to správné slovo byla celkem makačka.
serial se celkem dal pomoci prekladace :D ale ten film? ja nejsem zatim schopna to poskladat. :/
kikusink napsal(a):
serial se celkem dal pomoci prekladace :D ale ten film? ja nejsem zatim schopna to poskladat. :/
Bezradne sa pripájam k tvojej neschopnosti poskladať tie písmená, lebo ja to neviem tiež. Teda pokiaľ tam zase nie je nejaký iný zádrhel a ja sa na to pozerám úplne inak, než by som sa mala. Dúfam, že sa tie písmená naozaj skladajú.
Aldyska napsal(a):
Bezradne sa pripájam k tvojej neschopnosti poskladať tie písmená, lebo ja to neviem tiež. Teda pokiaľ tam zase nie je nejaký iný zádrhel a ja sa na to pozerám úplne inak, než by som sa mala. Dúfam, že sa tie písmená naozaj skladajú.
Áno skladajú ide len o správne poradie ;)
Aldyska napsal(a):
Mne teda vychazi pekny paskvil :D
kikusink napsal(a):
Mne teda vychazi pekny paskvil :D
tak si zrejme nedoplnila vsetky predlozky ;D
yuriy napsal(a):
tak si zrejme nedoplnila vsetky predlozky ;D
To jich tam je vice .... a sakra :D :D