Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2019

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

MrDorry
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 12. 2019 / 00:17:28 (před 4 roky)
off

Dneska super easy. A extra plus za použití mé oblíbené hry v seriálu, kterou hraji už více jak 13 let.

“I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.”
sola_lupa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 12. 2019 / 00:18:22 (před 4 roky)
off

Sice to mám, ale jen díky spásné myšlence k části názvu. Znát zbytek, asi bych na název přišla i dřív. :)

Schroustám všechno... Proto mám tak zkažené zuby.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 12. 2019 / 00:22:30 (před 4 roky)
off

Nemohlo to sakra takhle lehký být i včera?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 12. 2019 / 00:22:31 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

Keby si chodil na vylety do galaxie far, far away, tak by si nemusel podvadzat :D

Jak říkám, už mi to došlo.. ale mělo by tě zajímat, že jsem podváděl díky tobě! :D

Romix
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
19. 12. 2019 / 00:24:00 (před 4 roky)
off

Tak dnes som ja za debila. Neviem, kde začať :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Yeorman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 12. 2019 / 00:24:26 (před 4 roky)
off

No jako ano je to pěkně udělané ale než si člověk vzpomene jak se tomu říká. hlavně když to zná ale nakonec hotovo.

Peeweena
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 12. 2019 / 00:24:46 (před 4 roky)
off

Jakože napadlo mě to jako první, ale myslela jsem, že tenhle seriál už tu byl :D. Tak jsem ještě hledala jiné seriály, ale tento seděl nejlíp. A risk je zisk, takže první pokus :D a film je vtipný :D

“Amy Pond, there’s something you’d better understand about me ‘cause it’s important, and one day your life may depend on it: I am definitely a mad man with a box!”
kat
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 12. 2019 / 00:33:02 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

Keby si chodil na vylety do galaxie far, far away, tak by si nemusel podvadzat :D

Najprv ma to úplne zmiatlo a šla som iným smerom, ale potom som to pochopila a vďaka tebe vyriešila, takže ďakujem :D

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 12. 2019 / 00:35:27 (před 4 roky)
off
kat napsal(a):

Najprv ma to úplne zmiatlo a šla som iným smerom, ale potom som to pochopila a vďaka tebe vyriešila, takže ďakujem :D

To dnes většina vyřeší díky yuriymu.. já díky jemu švindloval, polovina serialzone mu už od půlnoci očumuje profil a navíc tobě napověděl ve fóru :D

Romix
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 12. 2019 / 00:35:56 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Jak říkám, už mi to došlo.. ale mělo by tě zajímat, že jsem podváděl díky tobě! :D

Nevím, že tě to podvádění tak žere :D. Já podvádím pokaždé, kde je to jenom trochu možné :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.