Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska super easy. A extra plus za použití mé oblíbené hry v seriálu, kterou hraji už více jak 13 let.
Sice to mám, ale jen díky spásné myšlence k části názvu. Znát zbytek, asi bych na název přišla i dřív. :)
Nemohlo to sakra takhle lehký být i včera?
yuriy napsal(a):
Keby si chodil na vylety do galaxie far, far away, tak by si nemusel podvadzat :D
Jak říkám, už mi to došlo.. ale mělo by tě zajímat, že jsem podváděl díky tobě! :D
Tak dnes som ja za debila. Neviem, kde začať :D
No jako ano je to pěkně udělané ale než si člověk vzpomene jak se tomu říká. hlavně když to zná ale nakonec hotovo.
Jakože napadlo mě to jako první, ale myslela jsem, že tenhle seriál už tu byl :D. Tak jsem ještě hledala jiné seriály, ale tento seděl nejlíp. A risk je zisk, takže první pokus :D a film je vtipný :D
yuriy napsal(a):
Keby si chodil na vylety do galaxie far, far away, tak by si nemusel podvadzat :D
Najprv ma to úplne zmiatlo a šla som iným smerom, ale potom som to pochopila a vďaka tebe vyriešila, takže ďakujem :D
kat napsal(a):
Najprv ma to úplne zmiatlo a šla som iným smerom, ale potom som to pochopila a vďaka tebe vyriešila, takže ďakujem :D
To dnes většina vyřeší díky yuriymu.. já díky jemu švindloval, polovina serialzone mu už od půlnoci očumuje profil a navíc tobě napověděl ve fóru :D
Romix napsal(a):
Jak říkám, už mi to došlo.. ale mělo by tě zajímat, že jsem podváděl díky tobě! :D
Nevím, že tě to podvádění tak žere :D. Já podvádím pokaždé, kde je to jenom trochu možné :D.