Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Najradšej by som niekoho roztrhala ako hada, už som bola v úzkych, absolútne mi to nedávalo zmysel. Hru, ktorú tu niekto spomínal nepoznám, musel mi pomôcť môj priateľ, nakoniec prišiel aj na celý názov seriálu. Pritom keby som si nesedela na kábli, mohla mi pomôcť pomôcka od Yuriyho. Vlastne sa mi teraz vďaka tomu spustila v hlave pesnička od Nickleback - Far Away, Far Away. Ďakujem. Dobrú noc. :) A inak film tentokrát naozaj skvelý, ľahký a potešil.
andromache napsal(a):
Nevím, že tě to podvádění tak žere :D. Já podvádím pokaždé, kde je to jenom trochu možné :D.
Žere mě to kvůli tomu, že se blíží konec, budeme zase muset rok čekat a já k jednomu okýnku dojdu náhodou, protože ho otevřu nalitej a u dalšího podvádím :D vůbec si toho nevážím!
Romix napsal(a):
Žere mě to kvůli tomu, že se blíží konec, budeme zase muset rok čekat a já k jednomu okýnku dojdu náhodou, protože ho otevřu nalitej a u dalšího podvádím :D vůbec si toho nevážím!
Já jsem more than over the moon, že už bude konec :D. Rok od roku jsem na tom s přemýšlením hůř a stejně se vždycky nechám strhnout a do hádání se zapojím.. Ach jo..
A to mi teda řekni, kde se dá ve středu v noci nalejt :D.
Som z toho jeleň. A z vašich vraj nápoved ešte väčší. :(
mám důležitý dotaz: když nemám tušení, co to je za hru, mám vůbec šanci to uhádnout nebo to můžu rovnou zabalit? :D
Olivia Caroline Jones napsal(a):
mám důležitý dotaz: když nemám tušení, co to je za hru, mám vůbec šanci to uhádnout nebo to můžu rovnou zabalit? :D
Hra je důležitá :D. Hodně.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
Ale Google vždy poradí ;)
andromache napsal(a):
Hra je důležitá :D. Hodně.
takže jdu spát a zkusím přes den googlit, díky! :D
andromache napsal(a):
A to mi teda řekni, kde se dá ve středu v noci nalejt :D.
Nalil jsem se u jednoho z předchozích okýnek, bezmyšlenkovitě jsem tam napálil odpověď a pak mi muselo být vysvětlováno, jak ta hádanka vlastně je, protože jsem znal odpověď, ale ne, jak jsem na ni přišel.. dnes jsem jen střízlivě podváděl :D
Tak dneska pěkně udělané, naštěstí jsem věděl co je na obrázku.