Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Romix napsal(a):
Jak říkám, už mi to došlo.. ale mělo by tě zajímat, že jsem podváděl díky tobě! :D
Našeptávač je dneska opravdu nějak ospalý :D jinak krásně vymyšleno :)
Romix napsal(a):
Nalil jsem se u jednoho z předchozích okýnek, bezmyšlenkovitě jsem tam napálil odpověď a pak mi muselo být vysvětlováno, jak ta hádanka vlastně je, protože jsem znal odpověď, ale ne, jak jsem na ni přišel.. dnes jsem jen střízlivě podváděl :D
Joaha takhle :D.
Bože môj, ja som ale idiot. Konečne to mám :D.
phoboska napsal(a):
Bože môj, ja som ale idiot. Konečne to mám :D.
To bude dobrý ;)
andromache napsal(a):
To bude dobrý ;)
Akože netušila som, čo je to za hru. Akonáhle som to zistila, tak ma osvietilo...no hanba jak Brno.
phoboska napsal(a):
Akože netušila som, čo je to za hru. Akonáhle som to zistila, tak ma osvietilo...no hanba jak Brno.
Ale já si tak všímám, že pokud má dneska někdo problém, tak hlavně s tím, že nezná tu hru :-). To je vidět že tu, na rozdíl od šachů, není rozšířená...
andromache napsal(a):
Ale já si tak všímám, že pokud má dneska někdo problém, tak hlavně s tím, že nezná tu hru :-). To je vidět že tu, na rozdíl od šachů, není rozšířená...
Ja som už aj ťahala zo skrine súbor hier, ktorý mám po mame a zrada, táto tam nebola. :D
Tahle pro mě zatím byla nejtěžší. Celkem dlouho jsem jen googlila tu zpropadenou hru. :)