Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ach jo, nemůžu na to přijít. :(
Škoda, že není seriál lehký jako ten dnešní film.
phoboska napsal(a):
Ja som už aj ťahala zo skrine súbor hier, ktorý mám po mame a zrada, táto tam nebola. :D
Jo, je fakt že tahle je hodně specifická a v klasické sadě her ji asi nenajdeš :D.
milcal napsal(a):
Ach jo, nemůžu na to přijít. :(
Škoda, že není seriál lehký jako ten dnešní film.
Naopak, dnešek je oproti tomu zajebanému včerejšku lehký jako Ma´atino pírko :-).
andromache napsal(a):
Naopak, dnešek je oproti tomu zajebanému včerejšku lehký jako Ma´atino pírko :-).
A já nemám tušení...
milcal napsal(a):
A já nemám tušení...
Já ho neměla včera, a všichni psali jak je to lehké když se přijde na to správné slovo.. Ale když pak vyzkoušíš asi milion variant a nepasuje ti tam ani jedna, tak je to pak ukázková frustrace :(. Hádám, že ta se u tebe dostavila dneska co ;)?
andromache napsal(a):
Já ho neměla včera, a všichni psali jak je to lehké když se přijde na to správné
slovo.. Ale když pak vyzkoušíš asi milion variant a nepasuje ti tam ani jedna, tak je to pak ukázková frustrace :(. Hádám, že ta se u tebe dostavila dneska co ;)?
Už to tak vypadá. Dnes pro mne hrůza.
trochu jsem zaspal (ta prace!), procetl tu zapeklitou diskuzi a pustil si nickelback :D
hru asi vim (u nas fakt malo znama) ale jeste jsem si to nespojil... film byl krasny a hned ;-)
EDIT: tak uz seplo... ta hra je fakt mega dulezita :D
Teda tohle byl trochu záhul, ale povedlo se :)
tak jsem to celou dobu dávala až na dnešek :(
Najde se dobra duše a naměruje mě správným směrem?
Edit: dekuji za nakopnuti, bez toho bych to nedala
Hotovo... Najjednoduchšie bolo vygooglit tu hru, ale pospajat to bolo o nieco horsie... Ale mam opat na prvy pokus