Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Do dnešního dne jsem neměl problém. Hru znám, ale i tak bych to bez nápovědy nedal. Tímto ještě jednou veřejně děkuji dobré duši :o)
Potřebuju poradit. Všichni píšou, že to má něco společného s nějakou hrou, ale já už hry nehraju několik let, takže mi to nedává smysl. ☺ Už jsem vyplýtval pár pokusů a nevím.
No tak dneska to bylo náročné...i po zjištění názvu hry jsem pořád vymýšlela složitější kombinace na název seriálu...pak jsem četla, že někomu pomohlo ještě jiné slovo a bum prásk bylo to - jednoduché, nepřekombinované, ale přijít na to mě zavařilo závity :-D film byl pak pohlazení po duši :-)
Tak dnes netuším čoho sa mám chytiť. Meno tej hry neviem. Prosím o nápovedu.
Edit: Tak už mám! Ďakujem za nakopnutie.
Název hry vím, ale nějak mi nechce docvaknout název seriálu :-{ poradi mi někdo, prosím?
Edit: moc děkuji za nápovědy, už mi to docvaklo! Ale trvalo to dneska :-D
maylush napsal(a):
Dnes by som serial asi bez fora nedala, ako vam vlastne vobec doslo, ze mate hladat nejaku hru?
Film pohoda.
videl som ju tam, aj keď ma na prvý pohľad napadol iný seriál z minulého adventu, ktorý má na nej založené úvodné titulky, na druhý už to bola správna odpoveď :)
Biskin napsal(a):
Kdo tápe, hledal bych ve hrách, který by možná hrál Miloš Zeman
Spoiler alert: beerpong ani macháček to nie je :-D
Dnešní seriálová hádanka byla něco pro mě. Ne, hádaným seriálem, ale svým zpracováním. Díky za ni.
Prosím o nápovědu k včerejšímu filmu....
Ahoj,
napsal by mi prosím někdo lehká nakopnutí k seriálovým hádankám č. 14., 16. a 18.?
Už se tím trápím nějak moc dlouho....
Ahoj, prosím o nápovědu s dnešní hádankou, dle googlu vím co je to za hru(v životě jsem jí neviděl), ale má tolik názvů, že jako netušim co s tím :D. předem díky