Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Film super můj oblíbený, ale seriál nechám rozležet do rána .o)
Někdo se zmínil o krásném filmu a mně, kdo ví proč, naskočil zrovna ten správný. Ale druhou část obrázku nechápu, jak je myšlená, což mě dost žere.
sola_lupa napsal(a):
Někdo se zmínil o krásném filmu a mně, kdo ví proč, naskočil zrovna ten správný. Ale druhou část obrázku nechápu, jak je myšlená, což mě dost žere.
Mrknu a vidím, pokud budeš chtít vysvětlení, tak se ozvi :D
Vyřešeno. :)
Nutno podotknout, že filmová mi tak nějak sama naskočila. Takže už se těším na řešení, protože jsem zvědavá jak to z toho poznat. :D
Nehledě na to, že mi 5. , 16. ,17. a 18. stále chybí. :D
tak som rad ze sa dnes vratila sedliacka logika do hadaniek :)
serial nepoznam preto riesenie chvilku trvalo.
Film byl jednoduchý, seriál nevím tak to zkusím ráno, teď už nic nevymyslím
Seriál mám, byť jsem o něm v životě neslyšela, ale ta filmová rovnice je sakra zas co O_o?
Romix napsal(a):
Mrknu a vidím, pokud budeš chtít vysvětlení, tak se ozvi :D
To bych ráda, protože mi to nedává smysl. Asi to bude jako včera, kdy jsem hledala slovo pro tu věc, kterou jsem v životě neměla v rukou a jen náhoda zařídila řešení. I když včera mi to došlo aspoň zpětně, ale teď... Mi v hlavě zní leda tak westernová hudba a prohání se v ní laskavec. :D
Oboje hotovo, film úplne super a skladám klobúk pred tým zadaním :)
sola_lupa napsal(a):
To bych ráda, protože mi to nedává smysl. Asi to bude jako včera, kdy jsem hledala slovo pro tu věc, kterou jsem v životě neměla v rukou a jen náhoda zařídila řešení. I když včera mi to došlo aspoň zpětně, ale teď... Mi v hlavě zní leda tak westernová hudba a prohání se v ní laskavec. :D
Té westernové kouli roští se říká laskavec jo :D? Že mi moc laskavej nepřijde :D.