Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hotovo. Filmová byla dneska úplně zlatá :)) Děkuju za tu připomínku... Asi si ho budu muset pustit.
Tak dnesni filmova i serialova byla brnkacka :) obe na prvni pokus :) mihl by mi nekdo ale pomoci s 16, 17 a 18 filmivou? Proste mi to nejde dohromady :(
Edit: uz ty filmy mam :) dekuji za rady :) ;)
Film dnes super vymysleny :)
Serial som dala az rano, jasne, ze to riesenie bolo asi druhe, co mi napadlo, ale nezdalo sa mi, ze je to vobec slovo, nieto serial
Seriál vůbec neznám, ale naštěstí jsem to dal bez svého obvyklého "Prosím o nápovědu".☺
Tak seriál byl nakonec snadný, ač se na to první pohled nezdálo :D
S písmenkama mi to nikdy nešlo a dnes se to zas potvrdilo :( vůbec nemám tušení, prosím o malou nápovědu
Edit: tak už mám, přišlo to samo:)
dnes brnkačka, včerajšok trápi. tú čínsku hru som myslím zaradil správne, ale zatiaľ sa nedarí jej priradiť seriál.
Film i seriál na první dobrou. Tak se mi to líbí. Jen je škoda, že se blíží konec. Tvůrcům smekám pomyslný klobouk a patří jim velké díky. Za to, že nám všem tady úžasně procvičují mozkové závity.
Dneska lehkoučké, i když na obě jsem po rozlepení očí koukla jak tele na nové vrata. Obzvláště má reakce "parkoviště pro kola bez j? Cože?" než mi to došlo :) Takže díky, už jsem asi 20krát slyšela svou oblíbenou píseň z toho filmu.
U seriálu mi chvíli trvalo přijít na to správné slovo, protože o samotném seriálu jsem nikdy neslyšel.
Dneska obojí na první pokus, jasné hned, jupí. Seriál neznám, ale dalo se to snadno poskládat, jenom jsem si nebyla jistá, ale já na první pokusy vesměs nehraju a peru tam i nesmysly:-) Film jsem věděla hned, jenom jsem si to pak musela přeříkávat, jestli to fakt sedí.