Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Haleluja, tak po dlouhé době bez nápovědy, jupí to potěšilo.
Ahoj, seiálové mám všechny a z filmů mi chybí 5., 6., 10., 13., 16., 17. a 18. Popravdě ty jsem docela zanedbával a nějak se mi nakupily... Poradil by někdo? Klidně napovím s ostatními filmy nebo seriály.
Děkuju :).
EDIT: mám to, moc děkuju.
LastGreyWolf napsal(a):
Ahoj, mohl bych poprosit o radu k seriálové 12 a filmové 18??
U obou totální zásek :(
Prosííím..? :(
Edit: Obě vyřešeny, strašně moc děkuju za všechny nápovědy!! :)
Tak dneska to šlo samo, o seriálu jsem sice nikdy předtím neslyšela (a jak tak pročítám fórum, nejsem sama), ale výjimečně to bylo na první dobrou. :-)
Poradi mi niekto dnesny serial ?
Uz som uhodol vdaka napovedi
wanilka30 napsal(a):
Film i seriál na první dobrou. Tak se mi to líbí. Jen je škoda, že se blíží konec. Tvůrcům smekám pomyslný klobouk a patří jim velké díky. Za to, že nám všem tady úžasně procvičují mozkové závity.
Do písmenka souhlasím a podepisuji.
Prosím o radu, 15-tka mě tu trápí už 5 dnů a vůbec netuším.. :/ a pro 18 prosím drobné nakopnutí (myslím, že na to jdu dobře ale né a né to nějak dokončit :D)
Obe okamzite, len stale rozmyslam nad druhou castou nazvu filmu.. Nejak mi to tam nesedi, respektive neviem ako sa dopatrat k "an"
Lavazza napsal(a):
Obe okamzite, len stale rozmyslam nad druhou castou nazvu filmu.. Nejak mi to tam nesedi, respektive neviem ako sa dopatrat k "an"
Máš zprávu.