Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Film pohodička. :) Seriál trošku "potrápil", ale povedlo se. :)
Další seriál, o kterém jsem v životě neslyšel.. letošní advent na serialzone rozšiřuje obzory.. :D
Matuush napsal(a):
lol
Pripájam sa k tvojmu lol a pridávam svoje lol. To bolo prvé čo mi napadlo, keď som uhádla seriál. Zbytočne som pár minút v tom hľadala zložitosti.
Film som tušila hneď ako som videla hornú časť obrázka.
někdo hint na film 16?
Aldyska napsal(a):
Pripájam sa k tvojmu lol a pridávam svoje lol. To bolo prvé čo mi napadlo, keď som uhádla seriál. Zbytočne som pár minút v tom hľadala zložitosti.
Mě by fakt strašně zajímalo, kde Fruiko na ty seriály do adventu chodí. :D Ne jako vážně, to on sleduje/viděl? Ve volném čase náhodně projíždí databázi seriálů? Otevře únorový program Novy na úterý ve 3 ráno?
yuriy napsal(a):
a zajtra nam to vychadza opat na kopec :D
Zrovna tenhle seriál čekám od doby, co se rozjela ta mánie s kopci :D
Matuush napsal(a):
Mě by fakt strašně zajímalo, kde Fruiko na ty seriály do adventu chodí. :D Ne jako vážně, to on sleduje/viděl? Ve volném čase náhodně projíždí databázi seriálů? Otevře únorový program Novy na úterý ve 3 ráno?
Dnešní jsem viděl. :-)
Fruiko napsal(a):
Dnešní jsem viděl. :-)
OK, tak třeba u dnešního chápu (poté, co jsem ho rozklikla, podle názvu jsem si ho vůbec nepamatovala), ale co třeba včerejší, 5. nebo 16.? Ty mi spíš zase pro změnu připomínají lineup ČT art okolo jedné ráno