Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
yuriy napsal(a):
a zajtra nam to vychadza opat na kopec :D
Je vymyšlenej skvělej kopec. Ale Biskin asi nestíhá, protože náročnější na realizaci, takže smůla.
Matuush napsal(a):
OK, tak třeba u dnešního chápu (poté, co jsem ho rozklikla, podle názvu jsem si ho vůbec nepamatovala), ale co třeba včerejší, 5. nebo 16.? Ty mi spíš zase pro změnu připomínají lineup ČT art okolo jedné ráno
Pětka je známá věc a 16 si našel, když hledal seriál s kopcem :D
Romix napsal(a):
Pětka je známá věc a 16 si našel, když hledal seriál s kopcem :D
Přesně tak. 5 jsem taky viděl. :-)
Ale koukám, že nemám ohodnoceno. Bude asi tím, že jsem se zasekl u 2x05.
Tak dnes obě lehké a hned na první dobrou. Takže můžu jít s klidem spát :)
mayas napsal(a):
Jsem na tom stejně...vůbec nevím...
Ani ja :D Už mi asi vplyvom ponocovania odchádzajú mozgové bunky :D
EDIT: Jedna sa našla a už mi to došlo.
Romix napsal(a):
Zrovna tenhle seriál čekám od doby, co se rozjela ta mánie s kopci :D
ten uz bol v 2014 :)
Fruiko napsal(a):
Je vymyšlenej skvělej kopec. Ale Biskin asi nestíhá, protože náročnější na realizaci, takže smůla.
prazdny obrazok a bude hidden hills :D
yuriy napsal(a):
ten uz bol v 2014 :)
Někdo tu zmiňoval, že se nějaký seriál i opakoval, ale tak kdo ví, tak dobrou paměť nemám..
Romix napsal(a):
Někdo tu zmiňoval, že se nějaký seriál i opakoval, ale tak kdo ví, tak dobrou paměť nemám..
viac sa ich opakovalo, ale zakazdym bol iny rebus... tento kopec so stromom by si mal uplnu recyklaciu :)
aj ked tohtorocna 15ka mala podobny princip, ale v inom jazyku, tak chybalo ine pismeno
tak odpověď na dnešní hádanku mě napadla až potom, co jsem si prohlédla hádanky z bývalých ročníků... u jedné mně trklo, jak bych nad tím mělA přemýšlet a najednou "blik" ... ale výsledný seriál vůbec neznám ...
Obe okamzite a bez problemov =) tak opat zajtra