Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, mohla bych poprosit o pomoc s hádankou číslo 19? Hlavu si lámu už tři dny a pořád nic :D Děkuji :)
EDIT: Moc děkuji, mám to :)
Už je to skoro 24 hodin a pořád nejsem ani o píď blíž. Moc prosím o vážně obří kopanec, přečetla jsem celou dnešní diskuzi a nápovědy v ní nezabraly. :(
Edit: Ještě jednou díky moc. Jsem trubka. Jiný seriál z téhle sekce jsem zkoušela, ale zrovna ten správný mi přišlo, že nesedí.
yuriy napsal(a):
Ked ho poznas, EZPZ :D
Ty máš očividně zase velký zájem o obří návštěvnost tvého profilu.. :D no nic, během pár hodin ti to tam přijde očumovat hromada lidí..
Romix napsal(a):
Ty máš očividně zase velký zájem o obří návštěvnost tvého profilu.. :D no nic, během pár hodin ti to tam přijde očumovat hromada lidí..
zas podvadzas ? :D
yuriy napsal(a):
zas podvadzas ? :D
Já ti profil kvůli adventu snad nikdy neobhlížel, jen se vždy bavím nad tím, jak ti ostatní po podobném příspěvku naběhnou na profil a přehrabují se v té hromadě hodnocení :D
Romix napsal(a):
Já ti profil kvůli adventu snad nikdy neobhlížel, jen se vždy bavím nad tím, jak ti ostatní po podobném příspěvku naběhnou na profil a přehrabují se v té hromadě hodnocení :D
skor som narazal na kto je online :D
No dneska mi to došlo až za delší dobu i když jsem ten seriál viděl :D
yuriy napsal(a):
skor som narazal na kto je online :D
Dnes jsem to otevřel speciálně jen kvůli tobě, nebudu si kazit poslední hádanky podváděním :D