Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes nejtěžší zatím. Děkuji phobosce za obří nápovědu a znova opakuji, že by mi dřív došlo, že obrázek koně je ve skutečnosti seriál Kočkopes, než by mi došlo tohle. :D
Tak mám takovej pocit, že dneska jen tak spát nepůjdu :D Už fakt vymýšlím naprostý blbosti. Budu vděčná za jakýkoliv nakopnutí. Díky moc! :D
Já z té imaginární, neimaginární krabice budu mít asi noční můru. Všechny nápady vyšly naprázdno. A to jsem si myslela, že obrázky mi docela jdou.
Kdyby mě někdo nasměroval správným směrem, nezlobila bych se.
Edit: Děkuji za radu. Tohle by mě vážně nenapadlo. Jaké kombinace jsem předtím zkoušela a ono to bylo úplně někde jinde. Dnes už nechci vidět žádnou krabici.
No nic, nebudu si s tím teď lámat hlavu, jdu se vyspat, zkusím to znovu s odpočatou hlavou :)
Ďalšia zákernosť ani neviem ako ma to napadlo :D. Dnes je to o detailoch
InaSe napsal(a):
Já z té imaginární, neimaginární krabice budu mít asi noční můru. Všechny nápady vyšly naprázdno. A to jsem si myslela, že obrázky mi docela jdou.
Kdyby mě někdo nasměroval správným směrem, nezlobila bych se.
Edit: Děkuji za radu. Tohle by mě vážně nenapadlo. Jaké kombinace jsem předtím zkoušela a ono to bylo úplně někde jinde. Dnes už nechci vidět žádnou krabici.
Takto znechutiť krabice tesne pred Vianocami :D
Tak oproti včerejšku na to zírám jak tele na nové vrata. Ani jedno netuším. Poradí mi prosím někdo?
Edit: Děkuji za nakopnutí, už to mám.
dneska vůbec netuším :(
Nenašel by se někdo, kdo by mě postrčil správným směrem?
EDIT: tak už to mám... ale i s nápovědou to trvalo než mi to docvaklo
Dobře kde je kopec? :-) teď ale vážně film okamžitě, u seriálu jsem na to minutu koukala a pak mi to došlo, dneska fakt vtipné a originální. Už jen jedna hádanka a zase čekat celý rok
Můžu poprosit o nápovědu k seriálu?