Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Můžu taky poprosit o nápovědu k dnešnímu seriálu? Děkuju
Edit: Děkuji moc za nápovědu, na to bych sama nepřišla do příštích Vánoc :-D
Hurá, zvládla jsem to bez nápovědy. Zvláštní, šmírovala jsem na pár profilech uhádnuvších a nikde jsem si ho nevšimla. :) Nejhorší bylo zjistit význam toho štítku, pořád jsem se urputně držela toho, že je to váha.
Asi mám při zlaté neděli nabroušené mozkové závity, obojí bylo na první dobrou do pár vteřin. A to ani film ani seriál neznám... podezřelé. Jdu si vsadit:)
Už sice vím, že nejde o krabici, ale stejně mě nic nenapadá. Poradil by mi někdo prosím?
Moc prosím smutně koukám mohla bych poprosit o radu. Od půlnoci se mi zdá o krabici, i když vím,že to asi o ni nebude .o)) děkuji
EDIT: děkuji za nápovědu mám moc mi to pomohlo .o))
prosim o nápovědu.k dnešní seriálové..Na oplátku můžu poradit s těmi předchozími.
Už jsem to chtěla vzdát a říct si o nápovědu, když jsem ještě v posledním zoufalém pokusu nadhodila název seriálu...a ono to klaplo :D
Ahojky, tak dneska jsem zalepená jako ta krabice..tolik tipů a furt nic..Prosím, poradíte mi někdo?
EDIT: Díky za nápovědu, tohle by mě teda nenapadlo :D
Můžu poprosit o kopanec? Koukám na to už hodinu ze všech směrů a nedokážu určit, o co by mělo jit. :D