Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj,prosím neporadil by mi taky nekdo s dnesni serialovou? díky moc
EDIT: moc diky za radu sama bych na to nikdy nepřišla
Ahoj, můžu poprosit nějakou dobrou duši o radu, už jsem vyzkoušela snad milion pokusů a furt nic, už fakt nevím čeho se chytit :) Děkuji moc.
EDIT: Tak díky nápovědě mám, sama bych na to nepřišla asi ani do příštího kalendáře :)
Ještě jednou děkuji!
Syrestesia napsal(a):
Hurá, zvládla jsem to bez nápovědy. Zvláštní, šmírovala jsem na pár profilech uhádnuvších a nikde jsem si ho nevšimla. :) Nejhorší bylo zjistit význam toho štítku, pořád jsem se urputně držela toho, že je to váha.
Tak tohle mi jak poradilo. :D
Ha, tak dneska se vážně směju, protože to byl tip úplně na blind a ono to klaplo :D A ještěže tak, protože jinak bych u toho nejspíš seděla ještě zítra, brala bych to za špatný konec. Klasicky je nejdůležitější všimnout si té jedné věci, o kterou v hádance jde.
niekto napovedu prosim 14,15,21,22
Poprvé letos to asi bez nápovědy nedám. Nakopl by mě někdo správným směrem prosím?
EDIT: už to mám, děkuji za nápovědu, bez té bych nevěděl jak se vypořádat s tím štítkem.
Podruhé letos děkuji veřejně DOBRÉ duši, protože takhle "mimo" jsem ještě nebyl. Dudlajdá ...