Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k 21,22 seriálu. Díky moc.
Syrestesia napsal(a):
Hurá, zvládla jsem to bez nápovědy. Zvláštní, šmírovala jsem na pár profilech uhádnuvších a nikde jsem si ho nevšimla. :) Nejhorší bylo zjistit význam toho štítku, pořád jsem se urputně držela toho, že je to váha.
Díky za tenhle koment, navedl mě správným směrem. :)
Ještěže jsem se na to rozhodla vyspat. :D Věděla jsem hned, co má ten štítek znázorňovat, ale urputně jsem se držela trochu jiného výrazu. Naštěstí mi to docvaklo, aniž bych si vyplýtvala pokus. A film taky vtipný. :)
Film bol ľahký, ale ten seriál, to bola makačka : D
takže je až s podivem, že moje pokusy se seriály : The Box , The Package a Bedna nevyšly i když ty seriály existujou :D
Okay toto už fakt vzdávam, pozerám na to snáď z každého uhla a ani mi len nič netrkne :D Viem, že krabica je nepodstatná, ale okrem toho... Takže ma prosím niekto kopnite do kolena.
EDIT: Opäť ďakujem ;)
Díky všem za nápovědu. Bez ní bych to dneska nezvládla.
Dneska snad úplně nejtežší,takže ještě jednou moc děkuji za pomoc.
Taky prosím o nápovědu.
Edit: Už mám, děkuji. :-)
Tak došlo na nejhorší, 22. den a musím poprosit o nápovědu. Pomůže mi někdo, pěkně prosím? :)
Edit: Vyřešeno