Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jo, letos to vypadalo, že se obejdu bez nápovědy, ale dneska to asi fakt nedám. Pomůže mi někdo, prosím?
Edit: Mám, děkuji :-)
Přidávám se k ostatním bezradným. Poradí mi někdo s dnešním seriálem? Děkuji :)
EDIT: Už to mám, děkuji za pomoc. :)
Dneska to byl oříšek:) ale dá se to najít, co to je za zkratku:)
tak pridávam sa k ostatným a prosím o nápovedu, nejak neviem prísť na to, čo to 1p znamená :(
EDIT: hotovo ďakujem dobrým dušiam...celý čas som sa točila okolo toho
Tak já to také vzdávám a prosím o nápovědu. Lámu si s tím hlavu od rána, snažím se zaměřit na různé detaily a prostě pořád nic :(
Edit: Děkuju, asi bych na to nepřišla :) pro mě letos nejtěžší hádanka
O môj bože točil som sa stále dookola a konečne na napadlo čo to je síce som minul 5 pokusov ale mám to .Sústredte sa na to podstatné a to podstatné je 1p a čo to je .
Tak jsem vyzkoušel všechno co mě napadlo a stále bez úspěchu. Vubec mi nedochází, co má ten zatracený štítek znamenat :( Poradí mi prosím někdo s dnešní seriálovou hádankou ?
EDIT: Tak nakonec díky napovědám mám, ale sám bych na to asi nepřišel. Děkuji za pomoc.
Tak už fakt nevím, zkusila jsem všechno co mě napadlo a netuším. Nějaká dobrá duše, co by poradila?
Edit: Už mám moc děkuji
Zahanbeně se přidávám k ostatním a prosím o nápovědu k dnešku ... i včerejšku. Už jsem nad tím strávila několik hodin a potřebuju jít uklízet a balit dárky. xD