Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jo, přiznávám porážku a moc prosím o nějaké to malé (spíše velké) nakopnutí. Prosím, prosím a moc Děkuju! ;-)
Edit: Mám to! Díky všem, kteří mi napověděli.
Prosím o radu k dnešní seriálové hádance.
Edit: moc děkuji, už mám :)
Chvíľu som sa motala okolo niečoho iného, ale potom mi to došlo :)
No tak po prohledání všech krabic a boxů mi to nakonec došlo :)
Vymyslela jsem všechno možné i nemožné ale vůbec netuším :-( potřebuju pomoci dnešním seriálem.
Edit: Děkuji za nápovědy :-)
Tak jen díky nápovědě a upřímně, tenhle směr mě vůbec nenapadl. Uff
mohla by som poprosiť o pomoc s filmom č. 1 a 18? tieto písmenkové neviem poskladať so správnymi predložkami...
mám.
ďakujem za postrčenie: kate182
Tak dneska fakt strašné. Té krabice jsem se nemohla zbavit. Poprvé jsem i vlezla někomu ze zoufalství na profil...a stejně to nepomohlo.:D
Ale nakonec mám. Člověk se kolem toho točí furt dokola... jen to dát dohromady tím správným způsobem. Doufám, že zítra už mi nikdo takhle mučit nebude.
Můžu poprosit o nápovědu ke dnešku? Zkusila jsem všechny možný varianty štítku a už fakt nevím
Děkuju
Edit: už to mám, všem moc děkuju, byla jsem blízko, ale bez nakopnuti bych to nedala
Trvalo mi dlouho, než mi to cvaklo, ale dnešní seriálová se mi líbila asi nejvíc!