Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu.
Prosím, prosím, pomůže někdo s dnešní hádankou? Předem děkuji...
Prosim o napovedu ke vcerejsimu serialu (21.12.) predem dekuji :)
Tak dneska Teda vůbec netuším... Vím víc toho na fóru čtu, tím víc jsme ztrácena :D koukám na 1p a hledám na netu podle různých klíčových slov a nic... Netuším....
Prosim nějakou hodnou duši o nakopnuti, alespoň pod jakým heslem mám to 1p hledat :D děkuji :)
Edit: tak už mám, děkuji všem napovídajicim, bez nápovědy bych na to rozhodně nepřišla, protože to 1p jsem pod tímhle názvem vůbec nehledala...
Ahojte,mozem poprosit o napovedy k 18., 19. a dnesnej hadanke? Moc dakujem :-)
Ok, uz som sa dostala k velmi cudnym vyznamom 1p, prosim pomozete nejak jemne? Dakujem!
Edit: coo? :D Dakujem!
Tohle dalo zabrat. Pořád jsem se motala okolo toho, že to znamená first priority. Skutečný význam mi taky několikrát proběhl v hlavě, ale nemohla jsem najít to správné slovo. To až po vygooglování zkratky. Jsem z hádanky v rozpacích :D samo o sobě vymyšlené krásně, ale přijít na to správné slovo je fakt prakticky o náhodě. Ale tak abychom si nestěžovali, že je to pořád tak jednoduché, tak to tu máme :D
tak už taky prosím o nápovědu, ze které oblasti je zkratka 1p, díky
EDIT: mám, díky
Nějaká dobrá duše co by mi dnes poradila?