Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
darebnica napsal(a):
My čo tu túto súťaž riešime už asi piaty rok, tak vieme, že zajtra tam bude už len vianočné prianie. :)
Teda tak to bývalo doteraz.
Aha, já jsem tu prvně a to jsem netušila. Škoda... ale moc děkuju za skvělou zábavu.
darebnica napsal(a):
My čo tu túto súťaž riešime už asi piaty rok, tak vieme, že zajtra tam bude už len vianočné prianie. :)
Teda tak to bývalo doteraz.
zajtra tam budes mat kopec zo vcerajsej krabice :D
Tak po včerejší záludné krabici, taková pěkná jasná hádanka, ale stejně jsem si nemohla pomoci a nejdříve jsem tam strkala můj oblíbený seriál.
Škoda, že toho nebude už letos více. Byla to pěkná zábava.
Děkuji tvůrců a všem kteří rádi podají pomocnou ruku, když nám to zrovna nedochází.
PS: Doufám, že zítra bude ten kopec. :-)
Mohu poprosit o napovedu ke vcerejsi hadance? Moc prosim
EDIT: Díky moc, uz to mám.
Tento rok to vidím bez úspešného dokončenia. Chýba mi ich 15 čo neviem. Snad budem mať viac šťastia budúci rok. :-(
yuriy napsal(a):
zajtra tam budes mat kopec zo vcerajsej krabice :D
Áno. Chýba mi včerajší kopec ešte furt!
Toľko možností ešte s kopcom bolo. Asi si sama nejaký namaľujem. :)
… tak tohle jsem chtěl už dlouho napsat, protože je to velmi oblíbené vyjádření (používané v prvních minutách po půlnoci): "Po otevření kalendáře jsem se chvilku lekl(a). Ale pak mi to došlo..."...:-)… jinak díky autorům za letošní adventní kalendář a všem přeji hezké vánoce...
Obojí mi docvaklo celkem rychle, film bez zaváhání.
Letos poprvé jsem to dala téměř bez nápovědy, jen jednou mě dobrá duše nenechala trápit se. Jsem na sebe hrd:)
Velké díky tvůrcům, nelze jinak, než klobouk dolů a poděkování!
Tento rok som všetko zvykla uhádnuť hneď, ale včerajšia hádanka mi stále nedochádza. Tak chcem poprosiť o nápovedu. Ďakujem.
EDIT: Ďakujem, už to mám :)
Nuž včerajšiu hádanku som nestihla do polnoci..:D skúsi ma niekto dodatočne nakopnúť ? :D
(22. hádanka)
EDIT: Tak už to mám, veľmi pekne ďakujem za pomoc a všetkým prajem krásne sviatky <3