Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Posledni hádanka a tak jednoduchá
Pekné sedí na popíš čo vidíš a daj to dokopy :-))
No nic, asi jsem jediný, kdo neví, takže zase mě čeká půl dne přemýšlení
Hotovo... Skoda tej včerajsej krabice, ktoru som dala az na druhy pokus =( moja linia sa tym pokazila =(
Hotovo vylusteno, krásná hádanka lehká přesná. Poslední políčko hotové a teď už jen zbývá se těšit na příští rok. Velké díky tvůrcům za tuhle úžasnou adventní kratochvili
Seriál neznám, ale obrázek byl naprosto srozumitelný (na rozdíl od včerejška). Film na závěr byl snad ten nejlehčí ze všech. A protože na to zítra možná nebudu mít čas, chci poděkovat tvůrcům za rozptýlení a zábavný advent. Přestože mi u něj občas tekly nervy a u filmu jsem musela využít jednu nápovědu.
A bohužel jsem se opět nedočkala Sandokana. ;-(
Všem přeji krásné Vánoce a šťastný příští rok. :)
Jsem ráda, že dneska nepřišla taková hrůza jako včera ta prokletá krabice. Tak už je tu zase konec, škoda. Moc děkuji tvůrcům a moc se těším na příští rok. Tohle je bez diskuze nejlepší adventní kalendář, kam se hrabe čokoláda ;o). Velký dík a poklona.
tak dneska oba hotovo
Můžete mě dneska někdo,prosím, nakopnout se seriálem ? Nějak se točím v kruhu
Tak letos posledni 2 hadanky vyresene na prvni pokus :) filmova hned, u serialove jsem se smala, ze to nemuze byti ono a ono to bylo :) poradatelum dekuji za zprijemneni vanocni atmosfery a pristi rok zase nalustenou :)