Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o radu k seriálu, nějak se nemůžu strefit, děkuji.
Děkuji za radu, už mám hotovo.
Jsem malinko frustrovaná z vašich příspěvků - dneska hned, je to lehké, atd... Já vyzkoušela 3 seriály, které mi přišly, že by to mohly být a nic, ani jeden to není...
Edit: Díky za nápovědu, ta největší možná blbost kterou jsem zavrhla byla řešní... Hezké pondělí všem :)
Dneska byly obě hádanky snadné :) Opravdu dnes stačí jen popsat, co vidíš a není třeba tam vymýšlet nebo hledat složitosti :)
Jsem zvědavá, jestli zítra bude alespon filmová hádanka. Nechám se překvapit :) Kdyby ne, tak přeji všem krásné vánoční svátky, klid a pohodu a děkuji tvůrcům za krásné hádanky :)
Tak skoro všechny hádanky jsem zvládla bez nápovědy. Jen seriály 21 a 22 stále žádný nápad. Moc prosím o nápovědu. Díky.
Moc děkuji za rady Flowersce. Konečně poskládáno. Krásné Vánoce všem
Ahojte, mohol by mi prosím niekto poradiť s dnešnou a včerajšou hádankou? :)
Dnes jsem se taky zasekla na lízátku :D, ale pak mi to docvaklo, takže tento rok hotovo.
Přeju všem, hlavně tvůrcům, klidné prožití svátků a zas za rok :)
Poprosím o nápovědu ke včerejší krabici. Moc prosím.
Edit: bez nápovědy by mi to neseplo.
Dnes jednoduché, ale chvilku mi trvalo přijít na to, co představuje ta červenobílá věc. Pak už to bylo za vteřinku. Film také lehoučký.
Škoda, že už je to zase za námi...
Díky moc tvůrcům za super zábavu u hádanek!:-) Tak snad zase za rok.
Tak jsem se dnešního záseku bála zbytečně, bramoborový salát bude. :)