Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Už viem identifikovať tie dve veci ale nerozumiem čo s nimi nedáva mi to zmysel. Poradí mi prosím niekto?
EDIT: Ďakujem veľmi pekne za rady ;)
Ahoj, prosím o pomoc k 22. a 23.12 vůbec mi to nemyslí :-( díky moc
EDIT: hotovo díky :-)
Děkuji všem za nápovědu a přeji krásné prožití vánočních svátků
Ahoj všem tak zatím to není úplná sláva - mohl bych poprosit o naťukutí u 9/11/15/18/19 a 21? :)
prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu...ty poslední 4 okénka jsem vůbec nezvládnul
EDIT : už mám děkuji za nápovědu uživately RedRose
Dneska jsem dodělávala tři hádanky zpětně, nebyla jsem u počítače a po telefonu jsem se netrefila a nechtěla víc ztrácet časa přemýšlením...No dalo mi to zabrat, ale nakonec to nebylo tak těžké a to ani jeden neznám. Filmy jsem měla hned, s těmi jsem neměla až na pár věští problémy. Všechno jsem zvládla bez nápovědy, na což jsem pyšná, byť někdy pomohlo trochu fórum. Na co už nejsem pyšná, na svoje zoufalé pokusy:-)
Každopádně díky autorům, každý rok se na tenhle kalendář těším. Krásné a klidné Vánoce všem:-)
prosím o nápovědu k hádance z 22. Na oplátku poradím s ostatními.
Děkuji
EDIT: děkuji všem hotovo. kdo chce nápovědy klidně si piště.
Tak i dnes jsem bezradná, už nevím, co jiného za pojmenování ještě zkusit. Mohl by mi tedy s dneškem někdo poradit?
Edit: tak díky nápovědám mám hotovo.
Dneska taková lehoučká tečka na závěr. :)
A za včerejšek musím zpětně poděkovat, že nebyl kopec. :D Už jsem si dělala seznam potenciálních nápadníků do mé výzvy na post seriálu v adventu, ale teď už se nemusím na nic nového dívat, protože jsem ho už viděla. ^_^