Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnešní filmová teda fakt zapeklitá. :D
Takže zase čekat rok na tyto úžasné hádanky.
Děkuji a přeji krásné svátky. :)
Chtěla bych moc poděkovat tvůrcům za krásné hádanky. Některé daly opravdu zabrat. Mimochodem letos mám rekord a jen 26 pokusů.
Takže moc děkuji a těším se zase na příští rok (ach jo)
Krásné Vánoce a šťastný Nový rok :-)
Přidávám se s poděkováním za tuto skvělou tradici, na kterou mi letos stačilo 26 pokusů :) (z toho teda ale 3 hádanky s nápovědou).
Rovněž všem přeji pohové Vánoce a do roku 2020 jen to nejlepší.
Ďakujem za skvelý adventný kalendár, už teraz mi chýba a teším sa opäť o rok :) Som hrdá na svoj tohtoročný rekord, a to 24 pokusov !!! Hádanka s fľašou mi zobrala jeden pokus navyše :D
Prajem Vám všetkým Krásne Vianoce a Šťastný Nový rok !!! :)
UFF...Tak už jsem letos nedoufala, že dokončím. Nakonec (včetně pomoci, ještě jednou děkuji) 33 pokusů :D
Díky za tento skvělý kalendář a přeji všem klidné svátky a něco dobrého na stole :D
Jako vždy, bezva zábava;) veselé Vánoce všem;)
Děkuji moc za hezký kalendář. Letos to byl myslím můj pátý rok. Už jsem povětšinou i přišla na princip hádanky, a tak to šlo relativně snadno. Letos jsem potřebovala jen jednu nápovědu.
Bylo to opravdu super, už se těším na příští rok. Veselé Vánoce a šťastný nový rok.
Krásné a pohodové Vánoce všem. Tvůrcům smekám pomyslný klobouk za trápení našich mozkových závitů. A k tomu jim patří velké poděkování, bo už určitě nyní přemýšlejí, co bude příště. Díky, díky, díky.
Filmová nebyla zapeklitá...:-)