Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuji tvůrcům za krásně strávený advent, někdy to bylo super , lehký někdy super těžký, ale pokaždé velký legrace když vám to došlo.
Přeji šťastné a veselé vánoce a nový rok všem tvůrcům adventního kalendáře, seriálzonu a všem luštitelům a nakopávačům. :-)
Chci moc poděkovat tvůrcům za zpestření adventu a popřát všem krásné Vánoce :)
A taky se musím trochu pochlubit, doma to nikdo neocení, letos 23 pokusů, bez nápovědy (ale asi 3x pomohla diskuze...) a dokonce s bonusem - 7. prosince jsem si vyluštila 2x, protože jsem si pár dní po uhodnutí absolutně nemohla vzpomenout, co to je :) takze jeste jednou diky!
Tento rok som potrebovala 3 nápovedy a 33 pokusov na uhádnutie všetkých hádaniek :D
Chcem sa poďakovať tvorcom, na kalendár sa vždy teším a nikdy nesklame :) A všetkým tu, že ochotne napíšete a poradíte, keď treba.
Krásne sviatky Vám želám :)
Přeji všem šťastné a veselé Vánoce :)
jsem se nakonec dobrala úplně všech řešení, dnešní film byl lehounký..
děkuji tvůrcům a zase za rok :)
ŠŤASTNÉ A VESELÉ :)
tak dnes som dokoncil vcerajsok. skvela praca autori. fakt naročnejšie ako minulý rok
užite si sviatky a želám všetkým všetko dobrééé :)
Trvalo to jen 6 let, ale letos jsem to dala bez nápovědy. Lepším se :D
Jinak moc děkuju tvůrcům, některé byly jednoduché nad některýma jsem strávila i hoďku nebo dvě :)
Veselé Vánoce
Díky moc za letošní adventní kalendář a přeji krásné Vánoce :-)