Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mozog nie je mydlo,používaním sa nemíňa...Vdaka,že ma vtom už pár rokov utvrdzujete.
Pekné Sviatky!
Děkuju za další adventní kalendář a doufám, že se dalšího dočkáme opět příští rok. :) Všem přeju šťastné a veselé Vánoce a hodně času na sledování seriálů! :)
Ďakujem za hádanky a prajem krásne Vianoce :)
Ďakujem za ďalší rok s Adventnými hádankami od Serialzone .Bola to zas zábava Prajem všetkým členom Serialzone Šťastné a Veselé Vianoce 2019
Ráda bych tímto poděkovala tvůrcům kalendáře za příjemné zpestření adventního času, bylo to opět skvělé. :-)
Také bych vám všem ráda popřála veselé a klidné Vánoce a do nového roku jen to nejlepší. :-)
Díky za další skvělý adventní kalendář. Letos jsem si utvořila rekord pouze jedné nápovědy. Tak snad ho příští rok vylepším :)
Chtěla bych tvůrcům poděkovat za opět perfektní adventní kalendář. Trochu mě mrzí, že 22. nebyl kopec:D, ale četla jsem, že snaha byla. Jinak všem krásné Vánoce!
Ďakujem tvorcom za skvelý adventný kalendár, seriálový aj filmový, a teším sa na ďalší na budúci rok. Všetky hádanky som vyriešila sama, aj keď raz či dvakrát s pomocou fóra :D
Mohu poprosit někoho o nápovědy k 22 a 23? Díky.
Jinak přeji všem Štastné a Veselé :-)
EDIT: Díky obě jsem skoro měl, ale nakopnutí pomohlo.