Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Poprosím nápovědu k 7.12.
pořád jsem kombinovala nesmysly a bylo to tak jednoduché :-)
Tinnie napsal(a):
Klasicky ma zas zmiatla predložka, ktorá sa v slovenčine používa inak
presne toto bol aj môj hlavný problém... =)
Nighters napsal(a):
Poprosím nápovědu k 7.12.
Tedy, jenom tak off topic k té tvé profilovce - jsem v práci, hrozně unavená a ani kafe nepomáhá, ale teprve teď už je jisté, že mi začíná hrabat. Normálně jsem byla přesvědčená, že mám mouchu na obrazovce a až když jsem se jí prtem dotkla mi to došlo... :)
Už fakt potřebuju volno... :)
Tak zatiaľ je to pomerne zvládnuteľné, čo bude asi aj tým, že sme vyškolení z predchádzajúcich ročníkov. Ale neprestáva ma udivovať, kreatívnosť tvorcov. Hádanky sú úžasné, zaslúžili by si trofej ;)
Můžu poprosit o filmovou nápovědu 5.12.? Pořád nemám ani tušení...díky.
Edit.: Mám, díky.
Tak jsem si říkal, že se budu snažit jet bez nápověd...ale když mi ta dnešní pořád vrtá v hlavě...a nemůžu se nikam posunout..tak prosím o nakopnutí.
Díky
Tak na to že jsem letos na kalendář málem zapomněla a docvaklo mi to až v pátek večer po dvou skleničkách vína, a vyřešila jsem poměrně rychle všechna "zapomenutá okýnka" tak jsem zvědavá jak to půjde dál. :)