Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Anne89 napsal(a):
Přesně tak. Stačí se na to vyspat. Ačkoliv jsem spíš noční pták, můj mozek občas ne. :D Ráno jsem si vždy říkala, jak jsem tupá, že jsem na to nepřišla hned. Dneska to naštěstí naskočilo hned. :D
Jako já momentálně netuším a říkám si, že mě beztak to ish zavádí někam, kam nemá, ale psát si hned o radu mi přijde škoda vzhledem k tomu, jak rychle tohle skončí a zase budu rok čekat :D
Tak seriál hned (písmenková polívka napověděla dost, plus si říkám, že se fakt vyplatí číst bleskovky o tom, jaké seriály se chystají, protože jinak bych se nechytala ani náhodou :D), u filmu jsem se musela zamýšlet tak o dvě minuty dýl, ale jakmile jsem se přeorientovala na správný jazyk, bylo to hned :-). Jé, mě to letos jde (až na ty plechovky, za které pořád ještě na fruika držím grudge :D)... A doufám, že jsem to teď fakt zakřikla jako :D.
Romix napsal(a):
Nenech si radit 14 minut po zadání, vždyť je to škoda :D
Máš pravdu, jen netuším, jak jsem na to přišla. :D
andromache napsal(a):
Jé, mě to letos jde (až na ty plechovky, za které pořád ještě na fruika držím grudge :D)... A doufám, že jsem to teď fakt zakřikla jako :D.
Já si zase nadávám, že mi hnedka nedošly ty kebule. Hlavně, že jsem je měla ve Chci vidět. :DD
Tak filmova hned, ani nevim jak :D ale serialovou mam az na 2 pokus :/ a musela jsem hledat :/ asi bude lepsi, kdyz se na to vzdy vyspim :D
Romix napsal(a):
Jako já momentálně netuším a říkám si, že mě beztak to ish zavádí někam, kam nemá, ale psát si hned o radu mi přijde škoda vzhledem k tomu, jak rychle tohle skončí a zase budu rok čekat :D
Tak nezavádí, ale mám opravdu velký pocit, že jsem to zkoušel už pár minut po půlnoci a nevzalo mi to.. ale kdo ví, hlavní je, že je to tam :)
A alespoň jsem si prošel všelijaké názvy polévek v angličtině a jsem zase o něco chytřejší :D :D
Romix napsal(a):
Tak nezavádí, ale mám opravdu velký pocit, že jsem to zkoušel už pár minut po půlnoci a nevzalo mi to.. ale kdo ví, hlavní je, že je to tam :)
A alespoň jsem si prošel všelijaké názvy polévek v angličtině a jsem zase o něco chytřejší :D :D
:D :D :D Jsem ráda, že jsem ke zkoumání polévek v angličtině nedošla.
EDIT: Protože bych dostala hlad. :D
muxie napsal(a):
Já si zase nadávám, že mi hnedka nedošly ty kebule. Hlavně, že jsem je měla ve Chci vidět. :DD
Já mám právě taky už delší dobu plechovky ve Chci vidět :D. Ale prostě jsem se u toho na půl hodiny zasekla jak sekerka do polena a ne na ne se odseknout :D.
Já teda nevím.. zvýší se ještě ta obtížnost? Nebo nám chce Fruiko dopřát klidný prosinec? :D
Matuush napsal(a):
Já teda nevím.. zvýší se ještě ta obtížnost? Nebo nám chce Fruiko dopřát klidný prosinec? :D
Já doufám ve velmi velmi VELMI klidný prosinec jako dárek od Fruika :D :D.