Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Obojí hotovo, můžu jít spát. :D
Tí, čo tu píšete, že primitívne by ste si mali uvedomiť, že tými svojimi komentármi veľa elánu tvorcom do budúcna nedávate. Neviem ako vám, ale mne by sa veru uz ďalší kalendár robiť nechcelo, ak by každý tretí, štvrtý koment bol o tom, ake to je primitívne atď.
phoboska napsal(a):
Tí, čo tu píšete, že primitívne by ste si mali uvedomiť, že tými svojimi komentármi veľa elánu tvorcom do budúcna nedávate. Neviem ako vám, ale mne by sa veru uz ďalší kalendár robiť nechcelo, ak by každý tretí, štvrtý koment bol o tom, ake to je primitívne atď.
Já myslím, že už budou zvyklí.. letos je to ale i na mě dost jednoduché a to už je co říct :D
Romix napsal(a):
Já myslím, že už budou zvyklí.. letos je to ale i na mě dost jednoduché a to už je co říct :D
To bude tým, že po rokoch máme natrénované a preto sa nám to javí ako úplná pohoda, ale zas nazývať to primitívnym sa mi nezdá fér voči tvorcom.
phoboska napsal(a):
To bude tým, že po rokoch máme natrénované a preto sa nám to javí ako úplná pohoda, ale zas nazývať to primitívnym sa mi nezdá fér voči tvorcom.
No, pokud v rozmezí několika dnů zařadí prakticky totožnou hádanku, pak už to primitivní je. Poprvé jsem to ocenila - jednoduché, ale hezké. Podruhé už to je vykrádačka sebe sama.
Za hádanky jsem samozřejmě ráda, ale i Fruiko chce vždycky na konci zpětnou vazbu - co bylo nejlehčí, nejtěžší, nejpovedenější... Vymyslet 23 hádanek jistě není vůbec jednoduché, ale tuhle konkrétní si mohli nechat na příští rok.
(Navíc podle něj i z tohohle důvodu tady diskuze je - aby se lidi mohli holedbat, jak to vyřešili s prstem v nose, a případně tím dohánět nevyluštivší k šílenství.)
phoboska napsal(a):
nikdo se tady nesnazi hanit snahu a usili tvurcu! sam bych ty hadanky dohromady nedal a jsem moc rad ze tady kazdy rok jsou!!
jen je to minimalne trochu zvlastni ze jsou dve hadanky prakticky na stejnem principu i se stejnou grafikou. nikdy driv se to nestalo, to je vse...
na druhou stranu, mnozi si jiste rekli, ze to uz tady bylo, takze to bude asi neco jineho :D
RedRose napsal(a):
nikdo se tady nesnazi hanit snahu a usili tvurcu! sam bych ty hadanky dohromady nedal a jsem moc rad ze tady kazdy rok jsou!!
jen je to minimalne trochu zvlastni ze jsou dve hadanky prakticky na stejnem principu i se stejnou grafikou. nikdy driv se to nestalo, to je vse...
na druhou stranu, mnozi si jiste rekli, ze to uz tady bylo, takze to bude asi neco jineho :D
Nemam na mysli len dnešok, deje sa to už od začiatku a vtedy sa hádanky ešte neopakovali.
Ja nevravím, že je v poriadku ak sa obrázky opakujú, len podotýkam, že asi nie je veľmi príjemné denne čítať, že je to primitívne. Úprimne, ja by som sa na to už vyprdla, ešteže ten kalendár nerobím :D
Anyway, moje poučovanie je u konca.... carry on, don't mind ne :)
Poprosim radu k včerajšej hadanke :) dnešná na prvykrat :D
Seriál kouknu a vidím, u filmu jsem se zasekla, budu dumat celý den, doufám, že ne :D
Edit : naštěstí celý den ne, už to mám :)