Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím nápovědu ke včerejší hádance (9.12. - seriál) nějaká slova mi z předmětů lezou ale nic co by připomínalo název seriálu :D
Biskin napsal(a):
Tak dnešní je takovej vtípek od nás, aby to vypadalo stejně ;)
Jinak při tvorbě vykrádám, co se dá i z minulých let (např. naše oblíbené stovky, hlava, apod.)
Ty hádanky vznikaj docela v časovym presu (aspoň z mojí strany), kdy většinu dělám až během prosince :) Letos výjimka, mám hotovo už dneska.
Navíc i Fruiko hlásil, že seriálů s názvem, který jde vyjádřit obrázkem/rébusem už tolik nezbývá.
Já naopak moc oceňuji, že zrovna třeba stovka byla během těch let kreativně použita na mnoho způsobů. Díky za hádanky.
Litocha napsal(a):
Já naopak moc oceňuji, že zrovna třeba stovka byla během těch let kreativně použita na mnoho způsobů. Díky za hádanky.
Stovka už je running joke. :D
Fruiko napsal(a):
Stovka už je running joke. :D
Při stovce si vždycky vzpomenu na tu první hádanku s ní a ještě i teď si pamatuji tu bezmoc a následnou euforii když to docvaklo :-)
Já na dnešní hádance nevidím nic ke kritice :D je vtipně použitý stejný námět znovu, na jiný seriál. Navíc mě to chvilku trvalo, protože jsem si říkala že podruhé už v tom tak jednoduchý systém nebude :D a další chvilku mi trvalo přijít na to co za slovo ty domečky vlastně představují, protože seriál neznám.
Tak vzhledem k tomu, jak těžké jsou mnohé předchozí, je malé odlehčení jen vítané. Navíc jsem si jistý, že spoustu lidí dnešní hádanka potrápí taky.
poradí mi někdo prosím dnešní filmovou :)
Hezký,sice až na druhý pokus,ale je to tam :)
Film byl hned,ani nevím jak,stačilo najít to správné slovo a tipnout zbytek.
Prosím, najde se tu hodná duše a nakopne mě k seriálovým hádankám na 6, 8,9? Prosím. Už jsem zoufalej. :-) Budu vděčnej.
Ahoj, pomohl by mi někdo, prosím, s dnešním filmem? Děkuji