Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak ještěže jsem to stihla dřív, než jsem se tu začala vztekat u výpadku internetu. :D UPC a jejich plánované údržby. :D
Kdo jste tady pořád psali, jak to je zatím lehoučké? No tak tady to máte(me)... :D
#cryforhelp
Uffff je to tam. :) Tak dobrou.
Anne89 napsal(a):
Tak ještěže jsem to stihla dřív, než jsem se tu začala vztekat u výpadku internetu. :D UPC a jejich plánované údržby. :D
Jo to znám :D. Zabít :D.
Potřebuji poradit, že jdu správným směrem, furt mě to vede do slepých míst.
To je tak debilní až je to skvělý :D na náhodu tipnuto, uhádnuto a nepište si o nakopnutí, u tohohle bych nakopl jedině tak, že bych to celé prozradil..
Romix napsal(a):
To je tak debilní až je to skvělý :D na náhodu tipnuto, uhádnuto a nepište si o nakopnutí, u tohohle bych nakopl jedině tak, že bych to celé prozradil..
Mně ať radši nepíše nikdo nikdy. Já absolutně neumím radit. :D :D Moje myšlenkové pochody jsou unikátní. :D
Anne89 napsal(a):
Mně ať radši nepíše nikdo nikdy. Já absolutně neumím radit. :D :D Moje myšlenkové pochody jsou unikátní. :D
A to já se vždy snažím poradit a zároveň neprozradit, ale tady by to nešlo :D
a teda očekával jsem, že se právě tenhle seriál v adventu objeví, ale v úplně jiném provedení, o to víc mě to pobavilo :)