Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
:( Ale mne by niekto mohol poradiť.
32 minut odolával. Tolik slepých uliček a nakonec vyjde toto?! A jak tu píší přede mnou, tohle nejde poradit. A to jsem si říkala, že by tu mohl být v nějaké hezké formě a ono houby, pěkně si lamte hlavičky. Ale oceňuju nápad, to vážně někdo musí mít šílené asociace. :D
Hurá, konečně! Miluju ten seriál...
Ale film mi dává zabrat. :)
Tak to mám za to, že som si včera hovorila, že je to priliš lahke. Teraz sa vôbec nechytam a už sa hanbim za to, čo som tam všetko popchala. Takže ak má niekto nápovedu (a vôbec mi nevadi ak bude priliš velka) sem s ňou, prosim.
Film úplně jasný ( a toho neznám). Nad seriálem jsem musela chvilku přemýšlet. Zajímavé, že mě seriál napadl hned, ale samozřejmě mi to tam nesedělo. Tak jsem se asi 10 minut točila v kruzích furt dokola a nakonec jsem se k tomu vrátilo a ejhle. Najednou to dávalo smysl :D A nevím, proč tu lidé píšou, že se nedá poradit. Samozřejmě, že dá. Klidně napište, ale teď jdu spát. Budu až dopo.
slovaci v tazkej nevyhode zase.... ale bez naznakov v diskusii by som to nedal.
Vďaka bohu (romixovi) za pomoc, lebo o seriály som v živote nepočula a vôbec ani neviem ako ten názov z obrázku vychádza. Ale dobre :D
edit: už to chápem. To zasa tá čeština
Dnešní seriál je skvělé vymyšlený:D
Dnes teda popíš čo vidíš neplatí :) Seriál mám, ale ten film mi dáva zabrať.
Můžu poprosit o radu na dnešní film?