Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
docvaklo mi to asi po pol hodine vďaka prečítaniu príspevkov v diskusii, super vymyslené :D
Klobouk dolů tvůrcům, nádherný nápad na seriál, na který jsem naštěstí přišla :)
Film ještě nemám
Tak jo, jdu letos poprvé poprosit o radu s dnešním seriálem :) Do dneška vše vyřešeno bez problémů i dnešní film, ale u seriálu se prostě nechytám. Bylo by nějaký nakopnutí? :)
EDIT: Tak nemusíte posílat kopanec, přišla jsem na to sama :D
Seriál mám, ale dnešní filmová mi zavařuje kebuli a vůbec netuším. Nemáte někdo nějakou nápovědu, pěkně prosím? :)
Edit: Uf, už mám.
Tak nakonec až napotřetí, protože napodruhé na mě byli zlí a řekli, že mi to nepočítají :cry: :D
film po chvilce dumání napoprvé
krásna hádanka, ani som nevedela, že čeština je taký zapeklitý jazyk :D
Po těch letech už mi byla struktura hádanky jasná. Problém byl v tom, určit tu záhadnou pálenku :D Zvažoval jsem, že se půjdu zeptat místních bezdomovců, ale ráno u snídaně jsem si to doslova postavil přímo před sebe, upíjel a zažil chvilku osvícení :D
No a takové pocity vyvolají jen adventní hádanky :) Díky moc za ně!
Dneska vážně krásně vymyšlená hádanka:)
Ok, zatím nevím. I need help please. ☺
EDIT Mám to. Díky za nápovědu. Tohle by mě nikdy nenapadlo. Fakt nechápu, jak jsme na tohle měli přijít.
Čože to akože vážne najprv ma zmiatla rýchlosť myslel som že ma osvieti ale iba som narazil a tri pokusy šu fuč potom pozriem na fórum čítam jeden príspevok za druhým a potom ma to napadlo zas som došiel na to že som zo Slovenska a prečo mi to nepasovalo .Moja rada treba hlavne na tú podstatnú vec dôjsť čo je to na začiatku a zbytok sa sám vyrieši.Dnes 4 pokusy ma zviedli do cieľa. Prečítaj si popis obrázku potom pochopíš.