Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, poradí mi prosím někdo s dnešním filmem? Děkuji. :-)
edit: Už to mám.
Ahoj :) pomohl by mi prosím někdo s filmovou hádankou? seriál už mám. Děkuji
Dneska až na druhý pohled, když mě napadlo co by v té lahvi mohlo být tak jsem se musela sama sobě zasmát proč mi to nedošlo hned :D
Nad filmem musím ještě popřemýšlet tam mě zatím nic nenapadá.
Tak jo, už mám hotový i film, kdybych to tam už ráno napsala dobře mohla jsem si ušetřit přemýšlení :D
Moc prosím o radu k dnešní seriálové ...jsem v koncích..
Myslela jsem si, jak to nepůjde, ale nakonec napoprvé
Keby sa tu našla nejaká dobrá duša a pomohla mi, nakopla by ma malou nápovedou k filmu, bola by som vďačná. Seriál mám, ale tiež to bolo trápenie, že čo je v tej fľaši. No pomohlo mi prečítať si pár diskusných príspevkov.
Prosím o nakopnutí k dnešní seriálové a filmové hádance a včerejší filmové hádance.
Ahoj :-) poradil by mě někdo prosím s dnešním filmem? Děkuju :-)
Dnešek byl fakt vtipný... furt jsem byla přesvědčená že to je obyčejná láhev (nevšimla jsem si tekutiny v ní) a přitom to slovo, co potřebuju, je už i skoro ikonický pro náš famfrpálový tým (potřebovali jsme nějaké krátké a jednoduché české slovo, které bychom mohli použít na turnaji jako signál místo press a vyrazili do rychlého protiútoku) a začali jsme používat tohle.