Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak konečně prolomen i film a naťukla místní diskuze...
dneska krásně zpracovány obě hádanky a přiměřeně potrápily :-)
No tak dneska to je poprve co me neco potrapilo.. a to dnesni film.. ale uf uf uz mam..
Adelai napsal(a):
Díky! To je skvělá připomínka, protože bez toho bych asi ještě zítra vymýšlela co to v tý lahvi jako je. Napadalo mě všelicos ale tohle fakt ne. A asi by mi to asi ani nikdy nedošlo, v životě jsem takovou flašku neviděla teda, když tu někdo píše že je ikonická :D to jablko by dost pomohlo
Občas se to chce stavit v Kauflandu či Bille. Ve skle tam snad ani jiný nemají.
habatom napsal(a):
No já jsem ale kus vola, konečně jsem vyřešil filmovou hádanku kterou už jsem dávno věděl a zkoušel jako jeden z prvních pokusů jenomže jsem číslovku 2 psal slovně (dva). :-D
Dík tohle hodně pomohlo ;). Moje číslovka byla 48, protože 48 hodin jsou taky dva dny :D
Fruiko napsal(a):
Občas se to chce stavit v Kauflandu či Bille. Ve skle tam snad ani jiný nemají.
V Bille jsem pečená vařená a tohle jsem tam V ŽIVOTĚ neviděla :D
No dlouho jsem uvazovala, co v te lahvi muze byt :D A pak uz to bylo jasne.
Konečně jsem na to přišel, hlavně díky nápovědě o jablku. Zato informace, že je to ikonická láhev moc nepomůže. To, co v té láhvi je, jsem nikdy v takovéhle láhvi v obchodech neviděl.
andromache napsal(a):
V Bille jsem pečená vařená a tohle jsem tam V ŽIVOTĚ neviděla :D
Lažany napsal(a):
Rubín dodáváme do mnoha maloobchodních i velkoobchodních sítí.
Ze sítě supermarketů je to:
BILLA (zde naleznete i BIO výrobky pod jejich privátní značkou Naše BIO)
KAUFLAND
MAKRO
GLOBUS
ALBERT
Je tedy možné, že v Bille to mají pod jinou značkou v jiný lahvi.
Prosím radu k dnešnej seriálovej, keďže sklené fľaše z Billy nepoznám a zrejme u nás budú pod iným názvom.