Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím může mi někdo poslat nakopnutí k dnešnímu filmu, nechytám se děkuji předem
Tak kdybych si dnes nepřečetl diskuzi, v životě by mě to nenapadlo. Dneska dokonalost. XD
Poradíte prosím někdo dnešní seriávovou? Nejlépe teda jinak než tím, že je to v nějakým obchodě (pití v lahvi nekupuju a neznám :D).
Tak jsem si myslel že jsem starý a vám už vše, ale asi nejsem, protože nedokážu identifikovat tento nápoj v lahvi a proto musím poprosit o nápovědu. Ani kdyby mi řekl někdo že je na tom jablíčko mi nepomůže.
PS: Díky Fruiko, tohle jsem nikdy neměl v ruce.
Tak dneska bych to bez vyhledávání pomocí obrázku fakt nezvládl. V životě jsem tu flašku neviděl. All hail Google :D
Nighters napsal(a):
Tak jsem si myslel že jsem starý a vám už vše, ale asi nejsem, protože nedokážu identifikovat tento nápoj v lahvi a proto musím poprosit o nápovědu. Ani kdyby mi řekl někdo že je na tom jablíčko mi nepomůže.
PS: Díky Fruiko, tohle jsem nikdy neměl v ruce.
To je ale chyba! Jestli máš někoho v Pojizeří, ať ti to někdy přiveze :)
jukab napsal(a):
To je ale chyba! Jestli máš někoho v Pojizeří, ať ti to někdy přiveze :)
Prd, mají v každým Kauflandu. Doporučuji jablko s hruškou.
Tak serial jsem vubec netusila a lahev neznam... smutne je, ze tento napoj doopravdy miluji, ale v obchode jsem si ho nikdy nekupovala, nebot domaci je domaci. I filmova trosku potrapila, nastesti ji ale taky mam. Konecne se musel mozek namahat :)