Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Konečně jsem rozlouskla včerejší film. Ale tedy stále nechápu. Půlkou jsem si byla defakto jistá a teď už vím, že správně. I jsem googlila, ale zrovna tenhle film jsem nezkusila...no a teď už defakto ze zoufalství a ono to je ono. A to jsem měla jiné kandidáty, kde jsem si říkala, že teď už to musí klapnout:-)
No ale prostě pořád tu druhou půlku názvu nechápu, jestli je to tím, že jsem film neviděla a má to tedy s tím souvislost...kdyby mi to chtěl někdo vysvětlit, tak budu ráda.
Ale mám radost, budeme v půlce a zatím bez nápovědy:-) Ikdyž s tím googlením a za ty moje pokusy, co se tam občas snažím narvat, za to bych se mohla leda stydět:-)
Edit: teď jsem si ještě vygooglila jistý obrázek a asi tedy už chápu tu souvislost a jestli to je tak, tak tedy povedené, ale těžké:-)
Prosím o pomoc s dnešnou hádankou seriálovou.
Od noci som s tým nepohla. :(
EDIT: Už mám.
Díky moc za pomoc. :)
Ahoj, poradí mi někdo dnešní film prosím? Nejsou to paralelní světy ani nic o památkách :D :D Ani Cesta kolem světa! :D
Edit: Mám a můžu popřípadě poradit, díky všem :D
Tak dneska sem se pořádně zapotila než mi konečně došlo co to je a k mému obrovskému štěstí to sedlo. Skvělá hádanka :)))
Zdravím, poradil by mi prosím někdo s dnešní seriálovou?
pomoooc pls, dnešná seriálova mi nedochadza
Dneska lahůdka. :)
Dneska rychle. Po včerejšku jsem ráda
No cucela jsem na to skoro minutu, naseptavac nic, a pak mi to doslo, paradni :-)
Hotovo :)