Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Romix napsal(a):
Na to hledím jak idiot a přitom jsem ten seriál o víkendu sledoval(a hodnocení na serialzone jsem pro dnešek zrušil, aby si někdo neběžel na můj profil usnadnit hádání) :D
Šmejde :D. Ten Slink v ikonce ti sedí :D :D.
Jinak já dnešek vyměnila za nápovědu u včerejška a jsem za to ráda.. Na tohle bych v životě nepřišla. Za prvé seriál neznám a za druhé hospody nevymetám :D.
Romix napsal(a):
Na to hledím jak idiot a přitom jsem ten seriál o víkendu sledoval(a hodnocení na serialzone jsem pro dnešek zrušil, aby si někdo neběžel na můj profil usnadnit hádání) :D
Seriál jsem uhádl, ale koukám, že jsi odstranil i hodnocení jednotlivých epizod. :D
Dneska obě, film lehčí než seriál u kterého jsem moc kombinovala
Micuda98 napsal(a):
Seriál jsem uhádl, ale koukám, že jsi odstranil i hodnocení jednotlivých epizod. :D
Epizody hodnotím jinde, abych měl přehled, co už jsem viděl.. tady už pak jen spekuluji nad celkovým hodnocením :D štěstí pro mě, neštěstí pro všechny ostatní, co to i přesto zkusili vysondovat v mých hodnoceních, jednotlivé epizody bych totiž opravdu nemazal :D
andromache napsal(a):
Jinak já dnešek vyměnila za nápovědu u včerejška a jsem za to ráda.. Na tohle bych v životě nepřišla. Za prvé seriál neznám a za druhé hospody nevymetám :D.
tak pre teba tu bol nealko-vcerajsok :D
yuriy napsal(a):
tak pre teba tu bol nealko-vcerajsok :D
To teda :D. Proto jsem včerejšek uhodla sama a dnešek ne :D.
andromache napsal(a):
Šmejde :D. Ten Slink v ikonce ti sedí :D :D.
Třeba se jednou Slinkova seriálu dočkáme i v adventu.. byl by to určitě zajímavý obrázek :D
Mňa by zaujímalo, čo sú to tie dve veci vedľa srdca.
Romix napsal(a):
Třeba se jednou Slinkova seriálu dočkáme i v adventu.. byl by to určitě zajímavý obrázek :D
Tak to snad ani nechci vidět :D. To by byl dobrý masakr :D.