Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2019

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 12. 2019 / 00:26:38 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Na to hledím jak idiot a přitom jsem ten seriál o víkendu sledoval(a hodnocení na serialzone jsem pro dnešek zrušil, aby si někdo neběžel na můj profil usnadnit hádání) :D

Šmejde :D. Ten Slink v ikonce ti sedí :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2019 / 00:28:28
andromache
12. 12. 2019 / 00:28:07 (před 4 roky)
off

Jinak já dnešek vyměnila za nápovědu u včerejška a jsem za to ráda.. Na tohle bych v životě nepřišla. Za prvé seriál neznám a za druhé hospody nevymetám :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
12. 12. 2019 / 00:29:52 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Na to hledím jak idiot a přitom jsem ten seriál o víkendu sledoval(a hodnocení na serialzone jsem pro dnešek zrušil, aby si někdo neběžel na můj profil usnadnit hádání) :D

Seriál jsem uhádl, ale koukám, že jsi odstranil i hodnocení jednotlivých epizod. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Zli_ne_čka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 12. 2019 / 00:32:18 (před 4 roky)
off

Dneska obě, film lehčí než seriál u kterého jsem moc kombinovala

@del
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2019 / 00:34:05
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 12. 2019 / 00:32:41 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Seriál jsem uhádl, ale koukám, že jsi odstranil i hodnocení jednotlivých epizod. :D

Epizody hodnotím jinde, abych měl přehled, co už jsem viděl.. tady už pak jen spekuluji nad celkovým hodnocením :D štěstí pro mě, neštěstí pro všechny ostatní, co to i přesto zkusili vysondovat v mých hodnoceních, jednotlivé epizody bych totiž opravdu nemazal :D

Romix
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
12. 12. 2019 / 00:32:49 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jinak já dnešek vyměnila za nápovědu u včerejška a jsem za to ráda.. Na tohle bych v životě nepřišla. Za prvé seriál neznám a za druhé hospody nevymetám :D.

tak pre teba tu bol nealko-vcerajsok :D

The Order 1908
andromache
12. 12. 2019 / 00:34:15 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

tak pre teba tu bol nealko-vcerajsok :D

To teda :D. Proto jsem včerejšek uhodla sama a dnešek ne :D.

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 12. 2019 / 00:35:48 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Šmejde :D. Ten Slink v ikonce ti sedí :D :D.

Třeba se jednou Slinkova seriálu dočkáme i v adventu.. byl by to určitě zajímavý obrázek :D

Romix
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
12. 12. 2019 / 00:38:18 (před 4 roky)
off

Mňa by zaujímalo, čo sú to tie dve veci vedľa srdca.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
12. 12. 2019 / 00:39:14 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Třeba se jednou Slinkova seriálu dočkáme i v adventu.. byl by to určitě zajímavý obrázek :D

Tak to snad ani nechci vidět :D. To by byl dobrý masakr :D.