Diskuzní fórum

nové zlo je tento nový vzhled seriazone :( wtf

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Piccard
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
26. 2. 2020 / 22:26:54 (před 4 roky)
off

tento vzhled se vám moc nepovedl. velmi nepřehledné. A NAVÍC STRAŠNÉ MNOŽSTVÍ REKLAM. prostě hrůza.
zajímalo by mě proč se to udělalo.
Brrr

kapitán Piccard
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
26. 2. 2020 / 22:38:19 (před 4 roky)
on
Piccard napsal(a):

zajímalo by mě proč se to udělalo.

Aby to fungovalo na mobilech.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
sosonek111
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 2. 2020 / 23:31:30 (před 4 roky)
off

Přihlásil jsem se jen z důvodu abych tu napsal, že jsem úplně zklamaný z těchto stránek.... tohle je hnus, nepřehledné a neaktualizované. S lítostí oznamuji, že mažu odkaz. Zlaté staré stránky, rád jsem si je jen z nudy procházel a koukal se co si příště pustím za seroš. Vydržel jsem po nich brouzdat klidně i hodinu. Tyhle po třech minutách mě tak serou, že to raději ruším. Přeji vám dělat lepší rozhodnutí než je tohle. Martin

Fruiko
29. 2. 2020 / 00:37:37 (před 4 roky)
on
sosonek111 napsal(a):

Přihlásil jsem se jen z důvodu abych tu napsal, že jsem úplně zklamaný z těchto stránek.... tohle je hnus, nepřehledné a neaktualizované. S lítostí oznamuji, že mažu odkaz. Zlaté staré stránky, rád jsem si je jen z nudy procházel a koukal se co si příště pustím za seroš. Vydržel jsem po nich brouzdat klidně i hodinu. Tyhle po třech minutách mě tak serou, že to raději ruším. Přeji vám dělat lepší rozhodnutí než je tohle. Martin

Ještě nám prosím napiš, co je neaktualizované.

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 2. 2020 / 00:37:52
Evka Sedmivlasová
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
4. 3. 2020 / 17:59:52 (před 4 roky)
off

Zdravím, mám ráda seriály a proto Vaše stránky ráda používám. Vždy jsem tu našla, co jsem potřebovala. Například v čem který herec hrál, v kolika epizodách seriálu účinkuje, atd. Musím ale říci, že tento nový vzhled stránek se moc nepovedl. Je to nepřehledné a nějak nemůžu najít, co jsem na nich dříve snadno nalezla. Snad bude příští aktualizace povedenější. Jinak přeji hezký den

sagnerlukas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
5. 3. 2020 / 09:23:58 (před 4 roky)
off

No ja sem napriklad chodil abych videl jak je na tom stav titulek pro serialy ktere sleduji... Bud to tu uz neni a nebo jeste hur je to tady ale nejde to dohledat coz by byla jeste vetsi tragedie.

Efendy7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
5. 3. 2020 / 17:40:53 (před 4 roky)
off

Ano, musím se přidat k nespokojeným. Stále se snažím dát tomu ještě šanci, ale musím říct, že je to opravdu tragedie. Původní web byl super přehledný, kalendář uplně super.
Teď sem chodím už jen ze zvyku, jakmile sse načte stránka a zjistí, že je to stále stejné, odcházím zklamaně jinam.

Fruiko
5. 3. 2020 / 18:05:30 (před 4 roky)
on
Efendy7 napsal(a):

Ano, musím se přidat k nespokojeným. Stále se snažím dát tomu ještě šanci, ale musím říct, že je to opravdu tragedie. Původní web byl super přehledný, kalendář uplně super.
Teď sem chodím už jen ze zvyku, jakmile sse načte stránka a zjistí, že je to stále stejné, odcházím zklamaně jinam.

Bych potřeboval vysvětlit, co je míň přehledné.

https://prnt.sc/rc4skb vs. https://prnt.sc/rc4srg

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 3. 2020 / 18:31:08
Efendy7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
6. 3. 2020 / 17:15:51 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Bych potřeboval vysvětlit, co je míň přehledné.

https://prnt.sc/rc4skb vs. https://prnt.sc/rc4srg

No ano, je to méně přehledné a ne jen pro mě, obzvlášt pokud tak toho máš v jeden den více. Dál, co znamená to podbarvení (žlutá, červená)? To asi nefunguje že?

Fruiko
6. 3. 2020 / 17:25:53 (před 4 roky)
on
Efendy7 napsal(a):

No ano, je to méně přehledné a ne jen pro mě, obzvlášt pokud tak toho máš v jeden den více. Dál, co znamená to podbarvení (žlutá, červená)? To asi nefunguje že?

Žlutá start nové série, červená závěrečná epizoda.