Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Žlutá start nové série, červená závěrečná epizoda.
Aha, přiznám se že netuším zda to bylo v předchozím vzhledu (pokud ano tak to tak netlouklo do očí - nevím nevšiml jsem si), každopádně toto je fajn. Myslel jsem, že to je zobrazení že jsou titulky, oblíbený, atd. Mimochodem zobrazování zda již jsou titulky tedy asi nefunguje a to je myslím obrovská škoda.
Efendy7 napsal(a):
Aha, přiznám se že netuším zda to bylo v předchozím vzhledu (pokud ano tak to tak netlouklo do očí - nevím nevšiml jsem si), každopádně toto je fajn. Myslel jsem, že to je zobrazení že jsou titulky, oblíbený, atd. Mimochodem zobrazování zda již jsou titulky tedy asi nefunguje a to je myslím obrovská škoda.
To bude tím, že tu nejsou titulky.
Naprosto hnusné a zapomněli jste na jednu maličkost, stále mezi námi jsou lidé, kteří nejen že nemají širokoúhlý monitor, ale dokonce i pracují v nižším rozlišení, například kvůli špatnému zraku, či staršímu hardware. Ten váš web, který by měl být optimalizován i na slabší zařízení....
abbadc napsal(a):
Naprosto hnusné a zapomněli jste na jednu maličkost, stále mezi námi jsou lidé, kteří nejen že nemají širokoúhlý monitor, ale dokonce i pracují v nižším rozlišení, například kvůli špatnému zraku, či staršímu hardware. Ten váš web, který by měl být optimalizován i na slabší zařízení....
Web je responzibilní, takže se přizpůsobí jakémukoliv rozlišení. Bohužel v těch menších se nevejde vše, ale vše nezbytně nutné by mělo fungovat.
Zaujímavé, že skoro všetci, čo sa tu sťažujú na hnusný vzhľad atď si účty založili v priebehu februára a marca tohto roku....hm, hm, hm.
Fruiko napsal(a):
Bych potřeboval vysvětlit, co je míň přehledné.
https://prnt.sc/rc4skb vs. https://prnt.sc/rc4srg
Neviem ako ostatným, ale mne tá biela farba v prvom odkaze veľmi ťahá oči, takže sa na to neviem dlho pozerať. Inak čo sa týka fungovania na mobile, predtým som nezaznamenala žiadne problémy, frčalo mi to ako hodinky a vždy som tam všetko našla na mobile. Teraz mám stále problém zorientovať sa.
phoboska napsal(a):
Zaujímavé, že skoro všetci, čo sa tu sťažujú na hnusný vzhľad atď si účty založili v priebehu februára a marca tohto roku....hm, hm, hm.
Inu, nový vzhled je přece jen natolik přehledný, že našli kde se registrovat a kde přidat příspěvek, aby zhanili to, jak je to nepřehledné :)) Lidstvo si zkrátka umí poradit, pokud jde o kritiku :))
Já teda nevím jak to mají ostatní, ale já když poprvé navštívila nový vzhled, tak mě popadla objevovací horečka a bavilo mě to tu zkoumat, kde co je a co je nového a tak. A hodně brzo jsem si zvykla na to, že něco není (ale bude časem), že něco nebude, na nové funkce a tak. Naopak mi změna vlila novou energii do žil, takže tu teď zevluju hooodně často (neřeknu radši furt, vypadala bych jak magor) :D
Aldyska napsal(a):
Neviem ako ostatným, ale mne tá biela farba v prvom odkaze veľmi ťahá oči, takže sa na to neviem dlho pozerať. Inak čo sa týka fungovania na mobile, predtým som nezaznamenala žiadne problémy, frčalo mi to ako hodinky a vždy som tam všetko našla na mobile. Teraz mám stále problém zorientovať sa.
Súhlasím. Prešlo niekoľko týždňov a stále som si nezvykol. Predtým som na serialzone chodil často, všetko bolo pekne prehľadné, teraz serialzone otvorím tak 2x denne. A na PC je táto verzia ešte celkom v pohode, lenže najčastejšie surfujem na serialzone na mobile a oproti pôvodnej verzii je to úplná katastrofa.
patrik1177 napsal(a):
Súhlasím. Prešlo niekoľko týždňov a stále som si nezvykol. Predtým som na serialzone chodil často, všetko bolo pekne prehľadné, teraz serialzone otvorím tak 2x denne. A na PC je táto verzia ešte celkom v pohode, lenže najčastejšie surfujem na serialzone na mobile a oproti pôvodnej verzii je to úplná katastrofa.
Katastrofa se děsně blbě měří, tak konkrétně napiš co ti vadí a my uvidíme p, co se s tím dá dělat.
Taky se mi nelíbí, ale chápu, proč se vytvořil. Lidi už jsou víc na mobilu jak na PC a je to v tomhle ohledu praktičtější...i když já jsem přes mobil chodila sem už dávno a zvykla jsem si s tím modrákem fungovat.
Už si zvykám i na tento, jen je pravda, že tu bílou nemám ráda, ale zvyknu si. Osobně bych spíše byla, aby vznikla sz mobilní aplikace a na počítači fungoval ten starý vzhled...ale mě se to kecá, já se s tím necrcám a asi to tak snadný není, ale jen říkám, jak mě by to vyhovovalo.
S reklamami problém nemám. Jsem totiž Doctor Evil. :D