Diskuzní fórum

nové zlo je tento nový vzhled seriazone :( wtf

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Efendy7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 3. 2020 / 10:03:33 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Žlutá start nové série, červená závěrečná epizoda.

Aha, přiznám se že netuším zda to bylo v předchozím vzhledu (pokud ano tak to tak netlouklo do očí - nevím nevšiml jsem si), každopádně toto je fajn. Myslel jsem, že to je zobrazení že jsou titulky, oblíbený, atd. Mimochodem zobrazování zda již jsou titulky tedy asi nefunguje a to je myslím obrovská škoda.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
7. 3. 2020 / 12:38:10 (před 4 roky)
on
Efendy7 napsal(a):

Aha, přiznám se že netuším zda to bylo v předchozím vzhledu (pokud ano tak to tak netlouklo do očí - nevím nevšiml jsem si), každopádně toto je fajn. Myslel jsem, že to je zobrazení že jsou titulky, oblíbený, atd. Mimochodem zobrazování zda již jsou titulky tedy asi nefunguje a to je myslím obrovská škoda.

To bude tím, že tu nejsou titulky.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
abbadc
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
22. 3. 2020 / 15:42:17 (před 4 roky)
off

Naprosto hnusné a zapomněli jste na jednu maličkost, stále mezi námi jsou lidé, kteří nejen že nemají širokoúhlý monitor, ale dokonce i pracují v nižším rozlišení, například kvůli špatnému zraku, či staršímu hardware. Ten váš web, který by měl být optimalizován i na slabší zařízení....

Fruiko
22. 3. 2020 / 15:47:49 (před 4 roky)
on
abbadc napsal(a):

Naprosto hnusné a zapomněli jste na jednu maličkost, stále mezi námi jsou lidé, kteří nejen že nemají širokoúhlý monitor, ale dokonce i pracují v nižším rozlišení, například kvůli špatnému zraku, či staršímu hardware. Ten váš web, který by měl být optimalizován i na slabší zařízení....

Web je responzibilní, takže se přizpůsobí jakémukoliv rozlišení. Bohužel v těch menších se nevejde vše, ale vše nezbytně nutné by mělo fungovat.

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
22. 3. 2020 / 21:55:38 (před 4 roky)
on

Zaujímavé, že skoro všetci, čo sa tu sťažujú na hnusný vzhľad atď si účty založili v priebehu februára a marca tohto roku....hm, hm, hm.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 3. 2020 / 23:22:22 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Bych potřeboval vysvětlit, co je míň přehledné.

https://prnt.sc/rc4skb vs. https://prnt.sc/rc4srg

Neviem ako ostatným, ale mne tá biela farba v prvom odkaze veľmi ťahá oči, takže sa na to neviem dlho pozerať. Inak čo sa týka fungovania na mobile, predtým som nezaznamenala žiadne problémy, frčalo mi to ako hodinky a vždy som tam všetko našla na mobile. Teraz mám stále problém zorientovať sa.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 3. 2020 / 06:44:50 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Zaujímavé, že skoro všetci, čo sa tu sťažujú na hnusný vzhľad atď si účty založili v priebehu februára a marca tohto roku....hm, hm, hm.

Inu, nový vzhled je přece jen natolik přehledný, že našli kde se registrovat a kde přidat příspěvek, aby zhanili to, jak je to nepřehledné :)) Lidstvo si zkrátka umí poradit, pokud jde o kritiku :))

Já teda nevím jak to mají ostatní, ale já když poprvé navštívila nový vzhled, tak mě popadla objevovací horečka a bavilo mě to tu zkoumat, kde co je a co je nového a tak. A hodně brzo jsem si zvykla na to, že něco není (ale bude časem), že něco nebude, na nové funkce a tak. Naopak mi změna vlila novou energii do žil, takže tu teď zevluju hooodně často (neřeknu radši furt, vypadala bych jak magor) :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
23. 3. 2020 / 13:16:41 (před 4 roky)
off
Aldyska napsal(a):

Neviem ako ostatným, ale mne tá biela farba v prvom odkaze veľmi ťahá oči, takže sa na to neviem dlho pozerať. Inak čo sa týka fungovania na mobile, predtým som nezaznamenala žiadne problémy, frčalo mi to ako hodinky a vždy som tam všetko našla na mobile. Teraz mám stále problém zorientovať sa.

Súhlasím. Prešlo niekoľko týždňov a stále som si nezvykol. Predtým som na serialzone chodil často, všetko bolo pekne prehľadné, teraz serialzone otvorím tak 2x denne. A na PC je táto verzia ešte celkom v pohode, lenže najčastejšie surfujem na serialzone na mobile a oproti pôvodnej verzii je to úplná katastrofa.

Fruiko
23. 3. 2020 / 13:49:07 (před 4 roky)
on
patrik1177 napsal(a):

Súhlasím. Prešlo niekoľko týždňov a stále som si nezvykol. Predtým som na serialzone chodil často, všetko bolo pekne prehľadné, teraz serialzone otvorím tak 2x denne. A na PC je táto verzia ešte celkom v pohode, lenže najčastejšie surfujem na serialzone na mobile a oproti pôvodnej verzii je to úplná katastrofa.

Katastrofa se děsně blbě měří, tak konkrétně napiš co ti vadí a my uvidíme p, co se s tím dá dělat.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 3. 2020 / 14:33:40 (před 4 roky)
off

Taky se mi nelíbí, ale chápu, proč se vytvořil. Lidi už jsou víc na mobilu jak na PC a je to v tomhle ohledu praktičtější...i když já jsem přes mobil chodila sem už dávno a zvykla jsem si s tím modrákem fungovat.
Už si zvykám i na tento, jen je pravda, že tu bílou nemám ráda, ale zvyknu si. Osobně bych spíše byla, aby vznikla sz mobilní aplikace a na počítači fungoval ten starý vzhled...ale mě se to kecá, já se s tím necrcám a asi to tak snadný není, ale jen říkám, jak mě by to vyhovovalo.
S reklamami problém nemám. Jsem totiž Doctor Evil. :D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯