Diskuzní fórum

nové zlo je tento nový vzhled seriazone :( wtf

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
23. 3. 2020 / 14:39:56 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Katastrofa se děsně blbě měří, tak konkrétně napiš co ti vadí a my uvidíme p, co se s tím dá dělat.

To mi je jasné. V skratke: ani sám neviem popísať, čo presne mi vadí, mne sa zdala byť pôvodná verzia proste lepšia, prehľadnejšia. Každopádne chápem, že nová verzia bola z určitých príčin potrebná. Je to môj subjektívny názor, bohužiaľ nezáleží na tom, aké všelijaké úpravy spravíte, vždy sa nájde niekto, komu sa páčiť nebudú... 100 ľudí, 100 chutí :)

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 3. 2020 / 17:38:38 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Já teda nevím jak to mají ostatní, ale já když poprvé navštívila nový vzhled, tak mě popadla objevovací horečka a bavilo mě to tu zkoumat, kde co je a co je nového a tak. A hodně brzo jsem si zvykla na to, že něco není (ale bude časem), že něco nebude, na nové funkce a tak. Naopak mi změna vlila novou energii do žil, takže tu teď zevluju hooodně často (neřeknu radši furt, vypadala bych jak magor) :D

Já to mám přesně naopak. S novým vzhledem jsem to tady v podstatě přestala navštěvovat. Nelíbí se mi to, nebaví mě to, nechci si zvykat, hledat, pátrat, atd. Za to obří pole s "nejnovějším" trailerem bych někomu nejraději jednu liskla. Spodní lišta roztažená na čtvrtinu stránky, přičemž na ní jsou povětšinou stejné odkazy jako na horní pevné liště, je na vztek. Bleskovky vpravo nahoře jsou takhle často jen polovičaté (takže k ničemu), a když tedy chci rozkliknout celý přehled, tak samozřejmě jako první zamířím na tu šipku, kde to párkrát zkusím, než mi dojde, že úplně nelogicky musím kliknout pouze na text. Takových věcí mi tady vadí víc. Všechno velké, roztahané...

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
23. 3. 2020 / 18:44:40 (před 4 roky)
on
Nevada napsal(a):

Já to mám přesně naopak. S novým vzhledem jsem to tady v podstatě přestala navštěvovat. Nelíbí se mi to, nebaví mě to, nechci si zvykat, hledat, pátrat, atd. Za to obří pole s "nejnovějším" trailerem bych někomu nejraději jednu liskla. Spodní lišta roztažená na čtvrtinu stránky, přičemž na ní jsou povětšinou stejné odkazy jako na horní pevné liště, je na vztek. Bleskovky vpravo nahoře jsou takhle často jen polovičaté (takže k ničemu), a když tedy chci rozkliknout celý přehled, tak samozřejmě jako první zamířím na tu šipku, kde to párkrát zkusím, než mi dojde, že úplně nelogicky musím kliknout pouze na text. Takových věcí mi tady vadí víc. Všechno velké, roztahané...

Však dolů nemusíš doscrolovat, tak to je fuk, jak to je vysoký. A když už si dole, tak jsou tam potřebný odkazy, aby se člověk nemusel vracet nahoru.

Proti velkému oknu s trailerem jsem byl nejdřív taky, ale data mě přesvědčila a teď přemýšlím, jak tam dostat víc trailerů. V podstatě co se tam objeví má okamžitý masivní boost v proklikovosti, přidávání do oblíbených a přehrávání.

Bleskovky. Jak polovičaté? Slouží na rychlý zprávy, skrz který nemá smysl psát článek. K tomu měli být původně i ve starý verzi, ale nějak se to zvrhlo. Protože napsat, že prodloužili nějaký anime je fajn, stejně tak, že někdo někde bude hrát, ale vypotit kvůli tomu 3 odstavce a věnovat čtvrthodinu, tak za to to opravdu nestojí, když si to pak přečte třeba jen 400 lidí. Co si článek zaslouží ho většinou dostane. Máme v plánu tyhle bleskovky jednou za čas shrnout do nějakého týdne v seriálech pro staromilce, ale formát na rychlé informování mi přijde fajn. Šipka je špatně. S tím něco uděláme.

Velké, roztahané, je bohužel teď trend. Protože lidi mají tlustý prsty a musí se do toho trefit na mobilech, ze kterých přichází stále víc a víc lidí.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 3. 2020 / 18:56:12 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Velké, roztahané, je bohužel teď trend. Protože lidi mají tlustý prsty a musí se do toho trefit na mobilech, ze kterých přichází stále víc a víc lidí.

Já pořád říkám, že tyhle chytrý mobily jsou jednoznačně zlo zlo a zase zlo... Kvůli nim se totiž pak kurví stránky i pro lidi, kteří chtějí chodit z noťasů nebo stolních počítačů...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
hlupec
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
23. 3. 2020 / 19:42:09 (před 4 roky)
off

Toto je muj prvni a asi i posledni prispevek k jakekoliv diskuzi. Chci podporit programatory - zvyk je zelezna kosile a, s prominutim, lidi jsou kokoti:) Takze kdyz se tahle dve fakta spoji, vyroji se po kazde velke zmene hejno vseznalku s velmi (opravdu velmi) konstruktivnimi kritikami.

Zivim se tvorbou webovych stranek, takze kdyz jsem vlezla poprve na novou SZ, okamzite mi vybehla myslenka: "tak za tohle si to od lidi pekne sliznou" :D Predpokladam, ze jste ty reakce trochu cekali.

Verim, ze az si uzivatele zvyknou na nove barevne schema, zmenu umisteni prvku a nektere zmeny v chovani, opet budou radi, ze tady maji skvely a aktualizovany web, o ktery se stale nekdo stara a ma sirokou komunitu. A sakra, je to zdarma!

Preju pevne nervy a nemlatte doma hlavou o zed moc silne :D

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
24. 3. 2020 / 21:26:23 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Však dolů nemusíš doscrolovat, tak to je fuk, jak to je vysoký. A když už si dole, tak jsou tam potřebný odkazy, aby se člověk nemusel vracet nahoru.

Proti velkému oknu s trailerem jsem byl nejdřív taky, ale data mě přesvědčila a teď přemýšlím, jak tam dostat víc trailerů. V podstatě co se tam objeví má okamžitý masivní boost v proklikovosti, přidávání do oblíbených a přehrávání.

Bleskovky. Jak polovičaté? Slouží na rychlý zprávy, skrz který nemá smysl psát článek. K tomu měli být původně i ve starý verzi, ale nějak se to zvrhlo. Protože napsat, že prodloužili nějaký anime je fajn, stejně tak, že někdo někde bude hrát, ale vypotit kvůli tomu 3 odstavce a věnovat čtvrthodinu, tak za to to opravdu nestojí, když si to pak přečte třeba jen 400 lidí. Co si článek zaslouží ho většinou dostane. Máme v plánu tyhle bleskovky jednou za čas shrnout do nějakého týdne v seriálech pro staromilce, ale formát na rychlé informování mi přijde fajn. Šipka je špatně. S tím něco uděláme.

Není to fuk. Navíc horní lištu máte napevno a tam jsou všechny odkazy taky.
Bleskovky jsem myslela tak, že když je text trošku delší, tak se bez rozkliknutí nedá přečíst. Rozlikávat jednu po druhé a zase se vracet na hlavní stránku je nepraktické. Kdyby tam byla aspoň možnost listovat z jedné na druhou.

No nic, stejně to už nemá cenu.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Fruiko
24. 3. 2020 / 21:40:33 (před 4 roky)
on
Nevada napsal(a):

Není to fuk. Navíc horní lištu máte napevno a tam jsou všechny odkazy taky.
Bleskovky jsem myslela tak, že když je text trošku delší, tak se bez rozkliknutí nedá přečíst. Rozlikávat jednu po druhé a zase se vracet na hlavní stránku je nepraktické. Kdyby tam byla aspoň možnost listovat z jedné na druhou.

No nic, stejně to už nemá cenu.

Je stejný jako rozklikávat staré bleskovky. Jinak když teda klikneš na to víc bleskovek, tak tam jsou v plném znění všechny, stačí scrolovat.

ArtyF
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 3. 2020 / 03:52:29 (před 4 roky)
off

Ahoj, taky přispěji do diskuze. Na úvod, snad nikdy se nestane, že nový design čehokoliv lidi přijmou s nadšením, vždy je pro nás problém zvykat si na něco nového, když to staré jsme byli zvyklí používat třeba i několik let.

Ale teď k věci. Nějakou dobu jsem se živil tvorbou, a tím myslím i kódováním, webů. Tady vidím na první pohled pár grafických nedostatků, které by šly celkem snadno doladit. A na druhý pohled bych třeba našel ještě víc.

Pokud by byl zájem, můžu být nejlépe do soukromých zpráv konkrétnější.

Fruiko
25. 3. 2020 / 07:55:23 (před 4 roky)
on
ArtyF napsal(a):

Ahoj, taky přispěji do diskuze. Na úvod, snad nikdy se nestane, že nový design čehokoliv lidi přijmou s nadšením, vždy je pro nás problém zvykat si na něco nového, když to staré jsme byli zvyklí používat třeba i několik let.

Ale teď k věci. Nějakou dobu jsem se živil tvorbou, a tím myslím i kódováním, webů. Tady vidím na první pohled pár grafických nedostatků, které by šly celkem snadno doladit. A na druhý pohled bych třeba našel ještě víc.

Pokud by byl zájem, můžu být nejlépe do soukromých zpráv konkrétnější.

Určitě je zájem.

ArtyF
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 3. 2020 / 12:11:06 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Určitě je zájem.

Sepsal jsem to a hodil Ti do zprávy. Snad se odeslala, protože v odeslaných zprávách mám prázdno. Dej prosím vědět.