Diskuzní fórum

nové zlo je tento nový vzhled seriazone :( wtf

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 3. 2020 / 13:21:43 (před 4 roky)
on
ArtyF napsal(a):

Sepsal jsem to a hodil Ti do zprávy. Snad se odeslala, protože v odeslaných zprávách mám prázdno. Dej prosím vědět.

Přišlo. Jinak většina bílých ploch je skrz reklamu a řeší se dost blbě, protože se načítá asynchronně a pokud tam nejsou tvrdé rozměry, tak to skáče. Pokud tam jsou, tak pokud se prodá menší (nebo neprodá), tak tam pak bohužel vzniká díra.

Jinak drtivá většina je na kodéra (megawir), tě bude milovat, už jsem mu přeposlal. :-) Já dělám funkčnost a backend a k tomu tam toho moc nebylo.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 3. 2020 / 13:26:18
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
26. 3. 2020 / 20:38:47 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Je stejný jako rozklikávat staré bleskovky. Jinak když teda klikneš na to víc bleskovek, tak tam jsou v plném znění všechny, stačí scrolovat.

Jasně, dřív to bylo podobné. Ale chtěla jsem tím říct, že když už jste ladili web na "velké, roztahané", tak jste mohli pořešit i tohle.

Předpokládám, že VIP funkce je stále v nedohlednu?

P.S. Ještě by to chtělo protáhnout tlačítko na odeslání příspěvku i na to plusko vedle "přidat příspěvek" :)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Fruiko
26. 3. 2020 / 20:57:26 (před 4 roky)
on
Nevada napsal(a):

Ještě by to chtělo protáhnout tlačítko na odeslání příspěvku i na to plusko vedle "přidat příspěvek" :)

V pořadí, ale je to na víc místech a musí se udělat najednou, tak to není tak lehké, jako se šipkou. :D

VIP bude, ale teď se zaseklo u účetního.

Ale dark mode už je na dosah, vidím to tak do týdne, max. dvou. :D

Editováno: 2x | Naposledy: 26. 3. 2020 / 21:00:31
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 3. 2020 / 15:39:10 (před 4 roky)
off
patrik1177 napsal(a):

Súhlasím. Prešlo niekoľko týždňov a stále som si nezvykol. Predtým som na serialzone chodil často, všetko bolo pekne prehľadné, teraz serialzone otvorím tak 2x denne. A na PC je táto verzia ešte celkom v pohode, lenže najčastejšie surfujem na serialzone na mobile a oproti pôvodnej verzii je to úplná katastrofa.

Ako popravde ja som v minulosti chodila na seriálzone niekoľkokrát za deň, s nejakými tými odchýlkami, že boli dni, kedy som sa tu vôbec nevyskytla. Ale odkedy je tento nový vzhľad, neviem si na to zvyknúť, biela farba mi naozaj strašne ťahá oči, neustále tu nabiehajú reklamy, ktorých sa neviem zbaviť, lebo keď to chcem odkliknúť preč, omylom ma to hodí práve na tú reklamu, a teraz mám dojem, že vyhodili úplne kolónku "titulky", asi to nikto nechce robiť, alebo som to proste nenašla,ani len tie staré, nahraté titulky. Aj tlačítka pri epizódach vo watchliste mi predtým prišli krajšie "páčilo sa mi", "videl/a som" a "nepáčilo sa mi". V podstate mám aspoň o 80% menší dôvod prečo tu byť. A to je dôvod, prečo som tu tak raz za 5 dní v poslednom období. Myslím si, že tu už odzneli návrhy, čo je zlé na novom vzhľade a aj tak sa to nemení, takže ak sa náhodou celkovo zníži návštevnosť stránky, je jasné v čom to tkvie.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Editováno: 2x | Naposledy: 28. 3. 2020 / 15:41:56
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
28. 3. 2020 / 16:37:00 (před 4 roky)
off
Aldyska napsal(a):

Ako popravde ja som v minulosti chodila na seriálzone niekoľkokrát za deň, s nejakými tými odchýlkami, že boli dni, kedy som sa tu vôbec nevyskytla. Ale odkedy je tento nový vzhľad, neviem si na to zvyknúť, biela farba mi naozaj strašne ťahá oči, neustále tu nabiehajú reklamy, ktorých sa neviem zbaviť, lebo keď to chcem odkliknúť preč, omylom ma to hodí práve na tú reklamu, a teraz mám dojem, že vyhodili úplne kolónku "titulky", asi to nikto nechce robiť, alebo som to proste nenašla,ani len tie staré, nahraté titulky. Aj tlačítka pri epizódach vo watchliste mi predtým prišli krajšie "páčilo sa mi", "videl/a som" a "nepáčilo sa mi". V podstate mám aspoň o 80% menší dôvod prečo tu byť. A to je dôvod, prečo som tu tak raz za 5 dní v poslednom období. Myslím si, že tu už odzneli návrhy, čo je zlé na novom vzhľade a aj tak sa to nemení, takže ak sa náhodou celkovo zníži návštevnosť stránky, je jasné v čom to tkvie.

Titulky sa úplne zmazali, aj sa to tu niekde riešilo, serialzone malo vraj kvôli titulkám problém s britskou políciou, bližšie info neudali.

ttkanicka
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 3. 2020 / 17:18:50 (před 4 roky)
off

No nevím,asi to tady zabalím.Pořád si nemůžu zvyknout na novou verzi.

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
6. 4. 2020 / 23:55:44 (před 4 roky)
off
patrik1177 napsal(a):

Titulky sa úplne zmazali, aj sa to tu niekde riešilo, serialzone malo vraj kvôli titulkám problém s britskou políciou, bližšie info neudali.

To fakt? :O tak to som vážne prekvapená. Netušila som to, aj keď príde mi divné, aby niekto z Británie riešil preklad titulkov do češtiny/slovenčiny, jedine ak v súbore s nimi bola ponechaná stopa z nejakého originálneho titulkového súboru. Škoda no, o jednu šancu menej ako sa dostať k titulkom. :(

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
kenny63
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
2. 5. 2020 / 01:12:39 (před 4 roky)
off

Kristova noho....co jste to provedli??....Tak dobrej web a tak to pohnojit....po dlouhé době jsem nakoukl, kam jsem chodil rád, abych se mrknul co nového.No popravdě nestačím zírat co se zde stalo za holomajznu....Nepřehledné, ztrácím se, ale hlavně pořád vyskakující otravné reklamy....No to jste tomu dali korunu....Takže astala vista, zaparkuji někde jinde.

Zdenál
kenny63
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
2. 5. 2020 / 01:26:30 (před 4 roky)
off

Si nenajdu ani svůj příspěvek, hlavně že kde jsem přišel hlavně k vůli seriálům do mne cpete trh s ropou a solarni panely a kdejaké ptákoviny...vy jste tomu dali.....né vždy je krok kupředu tím správnym krokem...tady jste tedy ulítli a evidentně je vam jedno, že přijdete o příznivce....tak budiž vam net lehký...

Zdenál
Fruiko
2. 5. 2020 / 07:09:20 (před 4 roky)
on
kenny63 napsal(a):

Si nenajdu ani svůj příspěvek, hlavně že kde jsem přišel hlavně k vůli seriálům do mne cpete trh s ropou a solarni panely a kdejaké ptákoviny...vy jste tomu dali.....né vždy je krok kupředu tím správnym krokem...tady jste tedy ulítli a evidentně je vam jedno, že přijdete o příznivce....tak budiž vam net lehký...

Příznivec, co si čtvrt roku nevšiml, že to je jinak.