Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Příznivec, co si čtvrt roku nevšiml, že to je jinak.
🤣 jsem zvědavá, kolik nasich pravidelnych dlouholetych navstevniku se ozve se svym nazorem 1. prosince 😁👀
ragelly napsal(a):
🤣 jsem zvědavá, kolik nasich pravidelnych dlouholetych navstevniku se ozve se svym nazorem 1. prosince 😁👀
No jo, tých bude ako hadov 🤣
Já jsem za nový web rád.
Je pěkný.
Bohužel musím souhlasit v tom, že je méně přehledný alespoň v oblasti watchlistu/chci vidět a tak...využívám ho hlavně na mobilu.. pokud je tato verze udělaná pro mobil nebo alespoň to podporuje.. tak je na tom hůře než předtím.
Ani fórum se mi na mobilu neukazuje dobře a mám texty přes sebe a tak.
Mobil: Samsung galaxy s10plus
Jinak jsem rád za update webu a ve výsledku jsem spokojen, je modernizovanejsi.. Ale ve věcech co často využívám tak na mobilu je to mínus.
Původní web sice nebyl pro mobil.. Ale dal se prohlížet i tak.. bez nějakých chyb.
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):
Já jsem za nový web rád.
Je pěkný.
Bohužel musím souhlasit v tom, že je méně přehledný alespoň v oblasti watchlistu/chci vidět a tak...využívám ho hlavně na mobilu.. pokud je tato verze udělaná pro mobil nebo alespoň to podporuje.. tak je na tom hůře než předtím.
Ani fórum se mi na mobilu neukazuje dobře a mám texty přes sebe a tak.
Mobil: Samsung galaxy s10plus
Jinak jsem rád za update webu a ve výsledku jsem spokojen, je modernizovanejsi.. Ale ve věcech co často využívám tak na mobilu je to mínus.
Původní web sice nebyl pro mobil.. Ale dal se prohlížet i tak.. bez nějakých chyb.
Můžeme poprosit o nějaké screenshoty?
Fruiko napsal(a):
Můžeme poprosit o nějaké screenshoty?
https://ctrlv.cz/b8Jy
Zde jeden.
Večer až budu moci, pošlu další.
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):
https://ctrlv.cz/b8Jy
Zde jeden.
Večer až budu moci, pošlu další.
Tohle by snad už mělo být opraveno.
Prosím, jak smažu názor k seriálu? Rád bych smazal hodnocení (které jde) a názory (nejdou) z dřívějška a začal hodnotit odznova. Děkuji za odpověď.
Dawe napsal(a):
Prosím, jak smažu názor k seriálu? Rád bych smazal hodnocení (které jde) a názory (nejdou) z dřívějška a začal hodnotit odznova. Děkuji za odpověď.
Názor by měl jít smazat v názorech u seriálu. Přímo na profilu uživatele to nejde, je potřeba se prokliknout do toho seriálu. Něco s tím udělám.
sosonek111 napsal(a):
Přihlásil jsem se jen z důvodu abych tu napsal, že jsem úplně zklamaný z těchto stránek.... tohle je hnus, nepřehledné a neaktualizované. S lítostí oznamuji, že mažu odkaz. Zlaté staré stránky, rád jsem si je jen z nudy procházel a koukal se co si příště pustím za seroš. Vydržel jsem po nich brouzdat klidně i hodinu. Tyhle po třech minutách mě tak serou, že to raději ruším. Přeji vám dělat lepší rozhodnutí než je tohle. Martin
Mně osobně se nový design hodně líbí. Je to ale subjektivní názor.
Fruiko napsal(a):
Názor by měl jít smazat v názorech u seriálu. Přímo na profilu uživatele to nejde, je potřeba se prokliknout do toho seriálu. Něco s tím udělám.
Právě, že nejde smazat ani přímo u seriálu...Jak na to tedy?